Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Стефан Янев: Радев се занимава със собствен партиен проект

Политика

Стефан Янев: Радев се занимава със собствен партиен проект

Стефан Янев: Радев се занимава със собствен партиен проект - Tribune.bg
Снимка:

Пламен Моллов  няма да остане част от партията на Стефан Янев. Това съобщи Стефан Янев пред Нова нюз.

"Учредяването на партията предстои да се проведе тази неделя в НДК. Г-н Моллов при тези разкрития няма да бъде част от учредителите. Когато се направят необходимите разследвания и той съответно си изчисти името – дай боже - тогава можем да мислим за някакво съвместно бъдеще. Но в момента не,” посочи Стефан Янев.

Припомняме, че името на Пламен Моллов, ректора на университета по хранителни технологии, излезе като предлагащия подкуп на директора на БАБХ Христо Даскалов във връзка с фитосанитарния контрол на ГКПП "Капитан Андреево".

Самият Даскалов призна, че сам е направил записа, заради лични притеснения и подозрения, но че го е предал на службите, заедно със сигнала.

Според Стефан Янев по-скоро вървим към предсрочни избори и това по думите му е "логично и правилно от гледна точка на демократичното развитие на страната". В коментар на въпроса дали такива избори би бил служебен премиер, той посочи:

"По тази тема не съм разговарял с президента Радев, тъй като очевидно се занимавам със собствен партиен проект и няма как да мислим за подобна съвместна изява. Всъщност не очаквам такова предложение и не бих го приел, тъй като имам достатъчно работа с партийния проект".

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети