Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Стойчев за протеста: Ако окупирам асансьора на блока си, полицията ще ме изнесе

Политика

Стойчев за протеста: Ако окупирам асансьора на блока си, полицията ще ме изнесе

Стойчев за протеста: Ако окупирам асансьора на блока си, полицията ще ме изнесе - Tribune.bg
Снимка:

Ако има предсрочни избори, в момента ще има един печеливш и това е ДПС, смята политологът

„Аз я одобрявам, докато е с мярка. Това е крайна форма на протест. Ако аз окупирам асансьора на входа, в който живея, сигурно ще ме изнесат с полиция. Повече от десет дни блокадите остават – в това няма нищо лошо. Хубаво е обаче да се чуят и възгласите на останалите. Добре е сега барикадиралите се на „Орлов мост” сами да разтурят блокадата и да не чакат полицията да го направи.“ Това заяви пред NOVA политологът Стойчо Стойчев.

Това не е ограничаване на правото на движение. Това е ограничаване на по-комфортно преминаване през центъра с автомобил. Не мисля, че барикадите ще бъдат вдигнати. Може обаче да има ескалация между двете страни, коментира от своя страна Теодор Славев.

„Ако има предсрочни избори, в момента ще има един печеливш и това е ДПС. Три са факторите – заради пандемията голяма част от традиционно гласуващите за партията са в България, другият е, че на практика ДОСТ електорално не съществува и третият – заради изостреното напрежение ще се получи висока мобилизация в смесените райони”, обясни Стойчев.

„Много е трудно да кажем кои са печелившите. Социологическите проучвания показват, че над 40% от хората не могат да се ориентират в тази ситуация. Големият губещ е управляващата коалиция”, добави Теодор Славев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Стойчо, много се излагаш напоследък, Ами кметицата отдавна призова да се слезе от автомобилите и да се пътува с метро. Повечето столици си затварят центъра, за да избегнат праховите частици, които разнасят и вируси. А, че градският транспорт не преминавал през Орлов мост, ами в него се возят само бабички, тук там и някой дядо, те по-раничко си тръгват от този свят. Като подадат оставка, и се насрочат избори, ще се успокои обстановката. Ако Орлите можеха да говорят, могат да ти кажат, че СДВР и жандармерията при всеки мач затваряха това кръстовище, отклоняваха градския транспорт, мен са ме смъквали преди Орлов мост няколко пъти от автобуса, за да минават пеша футболни агитки. Та това е истината.
09.08.2020 10:34 / Отговор
Анастас АНТИФА - КАПУТ !!!

Подкрепете официалната подписка за

Импийчване на Резидента Рундьо Десин:

https://www.peticiq.com/c/26983163/LP7NYD

(подписвачески амбицирано)
09.08.2020 17:40
Не Стойчо,а ти се излагаш Това четене на ситуацията е ,като да не излизат полицаите на работа,защото ще направим едно обирче след обяд!Ако ви блокират Вас лично,ще опищите цялата махала за нарушени прав и т.н.
09.08.2020 18:10
DT Стойчо този дюстарикат дето ти е писал за Орлов мост пише този коментар цял месец.Орлите на моста помнят много и сигурно помнят когато е дошъл за първи път в столицата и прескачал линиите на трамвая за да не го хване тока.Когато са го сваляли от автобуса първо не е виждал контейнерите за смет обвързани с вериги и магистрални работнички от отряда на Черепухин да се търкалят по асфалта. Много бърза да изпраща възрастните хора на оня свят ,но не прави сметка ,че за там ред няма и може да напълни някой сандък от ония дето ги разхождат Тримата глупаци.Хубаво е с умни хора пари да броиш,но с глупаци трябва камъни да прехвърляш или ч...а си да мериш.
09.08.2020 16:15 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети