Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Фандъкова за местните избори: Когато взема решение, ще го обявя максимално публично

Политика

Фандъкова за местните избори: Когато взема решение, ще го обявя максимално публично

Фандъкова за местните избори: Когато взема решение, ще го обявя максимално публично - Tribune.bg
Снимка:

Това е сериозно състезание, а аз не се притеснявам от състезания, каза столичният кмет

„Когато съм готова с решението си дали да се кандидатирам за нов мандат, ще го обявя максимално публично и прозрачно“, посочи Йорданка Фандъкова по време на представянето на програмата на Фондация „София- европейска столица на спорта“.

 „Честно и почтено спрямо гражданите е да знаят кой стои зад всяка издигната кандидатура“, напомни тя в качеството си на заместник-председател на ГЕРБ.

Като дългогодишен политик Фандъкова сподели, че не се притеснява от данните на социологическите агенции, които дават преднина на евентуалния ѝ съперник за кметското място в София Мая Манолова.

„Единственото нещо, което ме притеснява, е това, което правим, да се случи по най-добрия начин“, коментира столичният кмет. Според нея предизборната кампания тепърва предстои.

„Предстои да се обявяват още кандидати. Това е сериозно състезание, а аз не се притеснявам от състезания. Сега имаме да представим това, което сме направили, а то никак не е малко. Ще покажем новите ни проекти и идеи. Всяка политическа сила сама решава по какъв начин да представи своите идеи“, категорична е Йорданка Фандъкова.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети