Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Стоянов за Петков: Не позволява критики, а излага българите на риск от студуване или гладуване

Политика

Стоянов за Петков: Не позволява критики, а излага българите на риск от студуване или гладуване

Стоянов за Петков: Не позволява критики, а излага българите на риск от студуване или гладуване - Tribune.bg

Размяната на „стрелички“ между най-приближените съветници на Кирил Петков и Румен Радев продължава. След като вчера Лена Бориславова се обясни защо смята президента за „политик от миналото“ и го обвини, че „клати“ нарочно, Димитър Стоянов излезе с коментар в социалните мрежи.

Лена Бориславова за президента: На хората им омръзна да ги клатят

„Сега разбрах какво е да си политик на бъдещето. За да си такъв, трябва да лъжеш безскрупулно и за всичко. Като се започне от 3-4 пъти по-евтиния LNG, мине се през готовността ICGB и потеклия азерски газ на договорна цена, неустойките, водената двойнствена външна политика особено по македонския въпрос, шестте метра водосточна тръба за 1 млн. лв., трите стълба за 2 млн. лв., агитаторите за чужда държава, получаващи по 4000 лв.“, изброи той.

„За да си политик на бъдещето трябва да заклеймиш  задължително инакомислещите за поклонници на чужда държава (и то конкретно на една), само и само защото имат мнение различно от твоето. А е и политически коректно. Даже е по-убедително да го направиш в интервю за „Гардиън“. Нима това не е заемане на удобна поза за да запазиш поста си? Въобще не е!“, минава на ирония секретарят на Радев.

„За да си политик на бъдещето трябва да не позволяваш да те критикуват даже когато излагаш българите на риск от студуване или гладуване (инфлацията над 16%). Ако някой посмее да критикува политиците от бъдещето, то той се превръща в  политик от миналото, па бил той и мажоритарно избран президент. Да си политик от бъдещето трябва вярваш в правотата си въпреки, че всички около теб ти казват, че си сгрешил. Пука ти, важното е да си мислиш, че си политик на бъдещето и да клатиш останалите в държавата си малко над 6 млн. българи!  Ако това е разбирането за политик на бъдещето, то благодаря ви! Предпочитам политика от миналото!“, завършва той.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати