Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Структурите на ДПС в Асеновград, Кричим и Първомай защитиха Рамадан Аталай

Политика

Структурите на ДПС в Асеновград, Кричим и Първомай защитиха Рамадан Аталай

Структурите на ДПС в Асеновград, Кричим и Първомай защитиха Рамадан Аталай - Tribune.bg
Снимка:

Декларация в подкрепа на депутата от ДПС Рамадан Аталай оповести общинската организация на ДПС в Асеновград. Тя е изпратена до почетния председател на Движението Ахмед Доган и е публикувана във Фейсбук-групата „Аз подкрепям Ахмед Доган“, отбелязва БНР. 

ДПС - Пловдив сваля доверието си от Рамадан Аталай

В края на миналата седмица областният съвет на Движението в Пловдив сне доверието си от дългогодишния народен представител и многократен водач на листата на ДПС в областта Аталай заради слабите изборни резултати. 

Според най-голямата организация на ДПС в региона причините за по- слабите резултати на ДПС на изборите на 9-и юни са комплексни и не са отговорност само на Аталай.  

Общинското ръководство на ДПС в Асеновград, кметове и съветници твърдят, че отговорност носят общинските структури на партията, областния й съвет, както и Областният председател Юксел Расим, който „умишлено не прояви активност по време на предизборната кампания и даде подобни наставления до приближените на него структури.“ Снетото от Рамадан Аталай доверие се определя от организацията и като опит да се дискредитира Ахмед Доган и да се подмени ДПС, което според подписалите е недопустимо.

От ДПС-Асеновград се противопоставят и на назначението на заместник-областния управител Нурджан Караджова. Те заявяват, че не са били уведомени за назначението и че то е „изтъргувано“ единствено с Юксел Расим. Подписалите декларацията определят подобни действия за омерзителни към работата на общинската организация, към Рамадан Аталай и към всички членове на ДПС и настояват за спешни действия. 

С декларации в подкрепа на Рамадан Аталай излязоха общинските организации на ДПС в Първомай и Кричим.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати