Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сценаристите на Слави: Пиците на „Раковска” били най-вкусни

Политика

Сценаристите на Слави: Пиците на „Раковска” били най-вкусни

Фейсбук поддръжката на шоумена с нови лафове

Слави Трифонов отново се „появи“ във фейсбук. Този път шоуменът и лидер на партия ИТН реши да рекламира пицария на столичната ул. „Раковска“. По думите му, там били най-хубавите пици, защото собственикът се оказал анти-ГЕРБ настроен.

Причината за поста на Трифонов е привикването на Станислав Недков-Стъки в полицията. Според шоумена, за да отразят случващото се били само угодни на ГЕРБ медии, като обществената БНТ, частната Нова телевизия и сайта Пик.

Лидерът на ИТН, или поне този, който му е написал поста, е останал много доволен, че младеж от пицарията е извадил тонколона, с която да заглуши медиите със скандирания по адрес на бившия премиер Бойко Борисов. Именно затова и Трифонов реши да направи реклама на столичната пицария, въпреки, че самият той никога не ходи на подобни места.

Малко по-късно, Трифонов получи отговор и от журналиста Недялко Недялков. По думите му, лидерът е тежко обсебен от него.

„Сега ще става министър-председател, ще поведе България, ще налага нов морал, хората му възлагат надежди, но обсесията му е жива. Няма ГЕРБ, БСП, ДПС, Патриоти, няма Бойко, Корнелия, Радев…Добре де, но аз даже не съм си направил партия, що за висока чест?“, написа Недялков и допълни, че не е изключено рано или късно двамата да се видят на политическия терен.    


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още