Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Свалиха карантината на президента Румен Радев

Политика

Свалиха карантината на президента Румен Радев

Свалиха карантината на президента Румен Радев - Tribune.bg
Снимка:

Причината за това са трите му отрицателни теста за COVID-19 - един в Естония и два в България

Директорът на РЗИ – София д-р Данчо Пенчев съобщи, че е издадена заповед за свалянето на карантината на президента Румен Радев. Причината за това са трите му отрицателни теста за COVID-19 - един в Естония и два в България.

„Бяхме уведомени във вторник, в началото на деня, че президентът е бил контактен на положителен на коронавирус. Автоматично го потърсихме и установихме, че той е извън България. Изчакахме го да се прибере, връчихме му предписанието. Той проведе PCR тест, който е отрицателен, и с моя заповед от днешна дата карантината му е свалена“, обясни д-р Пенчев.

Директорът на столичното РЗИ обясни, че по неофициална информация всички контактни на ген. Петров, са били уведомени от него по телефона, преди РЗИ да се свърже с тях.

Припомняме ви, че президентът Румен Радев прекъсна визитата си в Естония заради контакт, който е имал със заразения с коронавирус шеф на ВСС ген. Димитър Петров.

Двамата се срещнаха миналия петък на празника на летеца. Новият шеф на ВСС още на следващия ден се е почувствал зле и в неделя е излязъл положителният му тест.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

СКАНДАЛНО! ОТРОВНИЯ РАДЕВ ОТКАЗВА ДА СПАЗВА ЗАКОНИТЕ! - ТРЪМП СЕ КАРАНТИНИРА, РАДЕВ НЕ! ПАЗЕТЕ СЕ ОТ КОНТАКТ С ТЕРОРИСТА- С КОВИД 19!!
БОЖЕ,ПАЗИ БЪЛГАРИТЕ.....
21.10.2020 18:07 / Отговор
МУТРАТА РАДЕВ - ВЪН !!!!

Деса Поетеса Простакеса е по-заразна.
Тя разпръсква вируса Бутико'Вършачка,
който ходи по половите органи ....
Никакъв компромис за тая ...!!!

ДА ЗАПЕЕМ ДРУЖНО ЛЮБИМАТА МЕЛОДИЯ
на Простака пРезидент - с пожелания за Здрава гърбина ....

SON of a BITCH - MADE for RUSSIA

https://youtu.be/aMgx6jQUBpI

KISS MY ASS
.
21.10.2020 18:12
Ей ковидчо още ли си на свобода, всички разпоредби са спазени от Президента тъпако. Три отрицателни теста за седем дни. Уведомили са го във вторник. А болни хора ги разкарват с линейки, не ги приемат в болници, връщат ги у дома. Това е безобразие на здравеопазването и РЗИ. Незабавна оставка на педераста и на Кунчев.
21.10.2020 18:36
ГЛАВНИЯ ПСИХИАТЪР НА РЕПУБЛИКАТА............ :ИЗДИРВА СЕ ЛИЦЕТО ПОДПИСВАЩО СЕ КАТО ТАРТАКОВЕР-ЛЕГЛОТО МУ В ОТДЕЛЕНИЕТО Е Празно......... ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ.......
ИНАЧЕ НЕ Е ЛОШ ЧОВЕК.....
21.10.2020 21:01
Платена информация Бай Ганьо -президент!Всичко,което прави е на инат,но вече не само на правителството и мерките,а и на целия народ!Как ще го изтърпим до края на манадата,не знам!Дано не направи някоя беля!
21.10.2020 18:17 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети