Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Свалиха карантината на президента Румен Радев

Политика

Свалиха карантината на президента Румен Радев

Свалиха карантината на президента Румен Радев - Tribune.bg
Снимка:

Причината за това са трите му отрицателни теста за COVID-19 - един в Естония и два в България

Директорът на РЗИ – София д-р Данчо Пенчев съобщи, че е издадена заповед за свалянето на карантината на президента Румен Радев. Причината за това са трите му отрицателни теста за COVID-19 - един в Естония и два в България.

„Бяхме уведомени във вторник, в началото на деня, че президентът е бил контактен на положителен на коронавирус. Автоматично го потърсихме и установихме, че той е извън България. Изчакахме го да се прибере, връчихме му предписанието. Той проведе PCR тест, който е отрицателен, и с моя заповед от днешна дата карантината му е свалена“, обясни д-р Пенчев.

Директорът на столичното РЗИ обясни, че по неофициална информация всички контактни на ген. Петров, са били уведомени от него по телефона, преди РЗИ да се свърже с тях.

Припомняме ви, че президентът Румен Радев прекъсна визитата си в Естония заради контакт, който е имал със заразения с коронавирус шеф на ВСС ген. Димитър Петров.

Двамата се срещнаха миналия петък на празника на летеца. Новият шеф на ВСС още на следващия ден се е почувствал зле и в неделя е излязъл положителният му тест.


Коментари (5)

СКАНДАЛНО! ОТРОВНИЯ РАДЕВ ОТКАЗВА ДА СПАЗВА ЗАКОНИТЕ! - ТРЪМП СЕ КАРАНТИНИРА, РАДЕВ НЕ! ПАЗЕТЕ СЕ ОТ КОНТАКТ С ТЕРОРИСТА- С КОВИД 19!!
БОЖЕ,ПАЗИ БЪЛГАРИТЕ.....
21.10.2020 18:07 / Отговор
МУТРАТА РАДЕВ - ВЪН !!!!

Деса Поетеса Простакеса е по-заразна.
Тя разпръсква вируса Бутико'Вършачка,
който ходи по половите органи ....
Никакъв компромис за тая ...!!!

ДА ЗАПЕЕМ ДРУЖНО ЛЮБИМАТА МЕЛОДИЯ
на Простака пРезидент - с пожелания за Здрава гърбина ....

SON of a BITCH - MADE for RUSSIA

https://youtu.be/aMgx6jQUBpI

KISS MY ASS
.
21.10.2020 18:12
Ей ковидчо още ли си на свобода, всички разпоредби са спазени от Президента тъпако. Три отрицателни теста за седем дни. Уведомили са го във вторник. А болни хора ги разкарват с линейки, не ги приемат в болници, връщат ги у дома. Това е безобразие на здравеопазването и РЗИ. Незабавна оставка на педераста и на Кунчев.
21.10.2020 18:36
ГЛАВНИЯ ПСИХИАТЪР НА РЕПУБЛИКАТА............ :ИЗДИРВА СЕ ЛИЦЕТО ПОДПИСВАЩО СЕ КАТО ТАРТАКОВЕР-ЛЕГЛОТО МУ В ОТДЕЛЕНИЕТО Е Празно......... ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ.......
ИНАЧЕ НЕ Е ЛОШ ЧОВЕК.....
21.10.2020 21:01
Платена информация Бай Ганьо -президент!Всичко,което прави е на инат,но вече не само на правителството и мерките,а и на целия народ!Как ще го изтърпим до края на манадата,не знам!Дано не направи някоя беля!
21.10.2020 18:17 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема