Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Свидетел” на Манолова с невероятен разказ за изнудване, клипчета от затвора и „плеймейтката“ Мата Хари

Политика

„Свидетел” на Манолова с невероятен разказ за изнудване, клипчета от затвора и „плеймейтката“ Мата Хари

Свидетел на Манолова с невероятен разказ за изнудване, клипчета от затвора и плеймейтката Мата Хари - Tribune.bg

ГЕРБ изобличиха Светослав Илчовски като „фалшив свидетел”, Петя Аврамова го обвини в лъжа

Невероятна история за изнудване, клипчета с насилие в затвора, кюлчета и Мата Хари се роди днес на заседанието на ревизионната комисия, ръководена от Мая Манолова. Земеделецът Светослав Илчовски се появи ненадейно пред депутатите, защото е „решил да излезе с лицето си“ и да разкаже, че е изнудван от производител на пилета и министър Петя Аврамова.

По думите на Илчовски той е бил заведен на крака при самия Бойко Борисов, който още на първата им среща е решил да си излее душата и дори  му пускал клипчета, показващи сексуални издевателства срещу друг бизнесмен в затвора. Разбира се, думите на „свидетеля” не бяха подкрепени с никакви доказателства.

„С премиера сме били на неформални срещи. Всички се бяха уплашили, тъй като един известен бизнесмен се изправи пред премиера и каза, че нищо не работи в България както трябва. Той се опълчи срещу него. След това го погнаха. Всички останали не смеят да кажат нещо лошо, за да не ги погнат и тях“, разказа земеделецът.

Според „свидетелския разказ” на Илчовски пословичните кюлчета, чието съществуване беше отхвърлено от разследващите органи, били подарени на Бойко Борисов от производител на пилета и собственик на мини. Земеделецът разказа още, че като истински „мъжкар и националист” е изслушал разказа на проститутката-плеймейтка „с детенце”, която е прибрала 5000 лв., за да снима чекмеджетата на Борисов. Той подчерта, че нейното име не бива да се споменава. Въпреки обещанието за предоставяне на доказателства, скандалното изявление на земеделеца в парламента завърши единствено със закана, че такива ще бъдат показани, но друг път.

Зашеметяващият разказ беше излъчен на живо в профила на Мая Манолова и беше отразяван от медии като „Бивол”, специално извикани на комисията.  За разлика от депутатите от ГЕРБ, които се оказаха неинформирани за провеждането на заседанието. Разгневени от спретнатия пуч думата взеха председателят на Парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова и заместникът ѝ Тома Биков. Той заяви, че всеки споменат на това нерегламентирано заседание, може да си потърси правата по съдебен ред.

Народният представител от Стара Загора Маноил Манев обвини Мая Манолова, че продуцира предизборната си кампания в парламента, нарушавайки за пореден път правилата на институциите. „Защо този човек не е пуснал сигнал в Прокуратурата? Манолова, вие за съд и прокуратура ли се имате? Това, което правите, са болни инсинуации”, заяви Манев.

В заседанието се включи лично и министърът на регионалното развитие и благоустройството в оставка Петя Аврамова - тя беше поименно засегната от Светослав Илчовски, който я обвини в натиск. Земеделецът заяви, че Аврамова го е притискала по телефона с думите: „Ще те дам на нашите прокурори”. Регионалният министър дойде незабавно в залата и заяви, че не познава Илчовски. „Не познавам този човек, никога не съм говорила с него, не съм имала спор и не съм се занимавала със земи. Не знам срещу какво е доведен тук и защо допускате този цирк. Ще си търся правата по съдебен ред“, категорична беше Аврамова. Бизнесменът продължи да настоява, че има разпечатка на разговора с нея, каквато обаче не беше предоставена до края на заседанието.

Едва ли е случайно, че целият сигнал на земеделеца, който е подаден без име и входящ номер, беше публикуван веднага във Фейсбук от депутата от „Демократична България” Владислав Панев. „Не знам дали е истина, ама нивото ГЕРБ е такова, че звучи като стопроцентова“, написа после „аргументирано“ Панев.

ФейсбукФейсбук

ФейсбукФейсбук

Примерът му беше последван от негови колеги като Антоанета Цонева, както и от нашумелия председател на правна комисия Радостин Василев от „Има такъв народ”.

Комисията ще заседава отново в петък.

Самият земеделец-свидетел има лоша слава в област Плевен. Срещу Илчовски има множество оплаквания за натиск и рекет от негови арендатори, на които се налага да търсят правата си по съдебен път.

Свидетелят на Манолова – в стари вражди с ГЕРБ, има няколко смъртни случая във фирмата му


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети