Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Свободната“ телевизия на БСП скочи на вътрешната опозиция на Нинова

Политика

„Свободната“ телевизия на БСП скочи на вътрешната опозиция на Нинова

Свободната телевизия на БСП скочи на вътрешната опозиция на Нинова - Tribune.bg
Снимка:

Служителите се подписвали в защита на Велизар Енчев

Заигравка със свободата на словото, задкулисни интриги и разчистване на сметки. В такива схеми са попаднали неочаквано служителите на телевизията на БСП. Подписи на служителите са сложени под емоционално писмо, изпратено до Националния съвет на БСП. За писмото съобщава Breaking.Bg, като изданието разяснява, че голяма част от подписалите се, дори не са имали време да се запознаят със становището вътре. А то е в защита на Велизар Енчев.

Поводът за това станало изказване на последния пленум от Явор Куюмджиев, който настоял предаването на Велизар Енчев да бъде свалено от ефира на партийната телевизия, защото той като кандидат за евродепутат си е позволил при срещи с граждани да критикува Сергей Станишев. Свалянето на предаването станало повод за писмото, в което се посочва, че това е погазване на свободи. “Тази заплаха е опасна за БСТВ – всички, които работим тук постъпихме на работа с мечтата за свободно поле за изразяване”, пише в текста. Според работещите в партийната телевизия заплахата срещу Енчев е заплаха и срещу партията.

Велизар Енчев е един от яростните защитници на Корнелия Нинова. Въпреки, че не е член на БСП, поведението на новосоциалиста беше тема на дискусия по време на предишното заседание на НС, пише Breaking.Bg. Енчев не спестил своите персонални нападки срещу членове на Националния съвет.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети