Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Свързан ли е Радан Кънев с ДС?

Политика

Свързан ли е Радан Кънев с ДС?

Свързан ли е Радан Кънев с ДС? - Tribune.bg
Снимка:

Съществува пряка връзка между Радан Кънев и Държавна сигурност, твърди сайтът Хипотези. Тъстът на Радан Кънев – Росен Баръмов, се е подвизавал като агент „Смирнов“ от ДС.

Това е станало ясно след като Комисията по досиетата публикува на сайта си решение за обявяване на принадлежност към ДС на членовете на управителни и надзорни органи на държавни или общински дружества към Министерството на икономиката.

„Радан Кънев е женен за Деница Баръмова. Бащата на Деница Баръмова – Росен, вече беше обявен (с принадлежност към МВР Толбухин) за агент на толкова уж ненавистната на костовиста Радан Кънев – ДС.

Ето защо е толкова противоречива позицията на „Демократична България“ („Да, България“ на проваления правосъден министър Христо Иванов, ДСБ на Кънев и Атанасов; „Зелените“ на грантаджиите Тома Белев и Борислав Сандов) относно прословутата лустрация. Припомняме, че „Демократична България“ е политинженерната ГМО коалиция, ръководена от обвиняемия олигарх (също с генезис от БКП и ДС) Иво Прокопиев“, пише още Хипотези.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Радан Кънев, ДС

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп