Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тагарев отрече да има разработка на „Военно разузнаване“ срещу Атанас Атанасов

Политика

Тагарев отрече да има разработка на „Военно разузнаване“ срещу Атанас Атанасов

Тагарев отрече да има разработка на Военно разузнаване срещу Атанас Атанасов - Tribune.bg
Снимка:

Въпросът е чувствителен, поясни военния министър в оставка

Няма разработка на „Военно разузнаване“ срещу лидера на ДСБ о.з. генерал Атанас Атанасов. Това заяви министърът на отбраната Тодор Тагарев. По думите му пред БНТ обаче, казус има:

„Въпросът е много чувствителен, не бих искал да споделям повече“, добави той. „Има определен казус, но в него няма разработка на политици от службата „Военно разузнаване“, заяви Тагарев и поясни, че това няма как да се случи, тъй като службата няма такива законови правомощия.

Припомняме, че Атанасов се оплака също пред Националната телевизия, че бил разработван, а разработката отишла в прокуратурата - защото предложил детайлна реформа за преустройство на службите. Преди 2 дни служба „Военно разузнаване“ също отрече думите на Атанасов.

Военно разузнаване отговори на Атанас Атанасов

Тагарев отрече да е станал „ябълката на раздора“ в преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за ново управление, които претърпяха провал. „Аз имам пълно доверие на акад. Денков и той ме увери, че моето име по време на преговорите не е споменавано"

Той посочи като най-голям успех опитът му да наложи комплексен подход в отбраната. Обясни, че в работата му на министър средата е била отровна и би си починал.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети