Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Таско Ерменков: С 8 лева партийна субсидия бихме могли да водим нормален политически живот

Политика

Таско Ерменков: С 8 лева партийна субсидия бихме могли да водим нормален политически живот

Таско Ерменков: С 8 лева партийна субсидия бихме могли да водим нормален политически живот - Tribune.bg
Снимка:

Зов от депутата, който водеше в последната класация за най-много командировъчни

Депутатите от БСП предложиха партийната субсидия да стане 8 лева на глас. Достатъчна ли е тази сума?

"Ние сме направили нашите изчисления, според това какви са резултатите ни от изборите, каква ни е представителността в държавата, какви са ни задълженията, които имаме като партия и начина, по който можем да популяризираме политиките. Считаме, че 8 лева са една разумна партийна субсидия, с която бихме могли да водим нормален политически живот", заяви депутатът от БСП Таско Ерменков в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той допълни, че от партията предлагат не само да се промени размерът на субсидията, но и да отпадне неограниченото финансиране на партиите, което не е от държавата.

"Ние с ГЕРБ имаме кардинални разлики във воденето на политиката и разбирането какво е социална политика и какво е политика в полза на хората", коментира Ерменков като продължи, че искат данъците да се формулират с мисъл за обикновения човек.

"Искаме акцизът на стоки от първа необходимост, като мляко, месо, хляб, яйца, да бъде намален на 5%, което ще помогне на хората да имат достъп до тях", подчерта депутатът.

По негови думи трябвало да започнем постепенно да се опитваме да задържим младите в България.

"Предлагаме младите да са привилегировани, а онези, които са с деца да бъдат подпомагани".

От партията искат 6000 хил. лева за дете за онези, които се осигуряват и работят.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

ДАНЪКОПЛАТЕЦ ГОЛЯМ вой от депутата, класирал се на 1-во място с най-много командировки. Др. ТАШКО, на Референдум бг гражданите гласуваха 1 лв.субсидия на депутат. По това време вие бяхте с "хората/народът", думи, които станаха клише в популизмът ви. Това е факт, с който вие не сте съгласни. КОГА ЛЪЖЕТЕ: когато фалирахте, разграбихте и приватизирахте д-ВАТА? Когато преди референдумът бяхте "ЗА" или когато сте "ПРОТИВ"? 30г.живеете и се възползвате от държавната хазна, ТОВА БЕЗХАБЕРИЕ И НАГЛОСЪ СЕКНАХА. Забравихте ли корупцията си, начело с видните приватизаторки К. ИМПЕКСОВА, Р. ГЕЧЕВ, В. ЛЕЧЕВА, К. ДОБРЕВ, Р. ОВЧАРОВ, Р. ПЕТКОВ и т.н. ВСИЧКОТЕ, КОИТО ПАРАЗИТИРАТЕ НА НАШ ГРЪБ.
22.11.2019 18:12 / Отговор
ИСТИНАТА До кога ще се търпят някакви прости майки, да взимат отношение в избори на НС? Къде са децата им и защо не са до тях по домовете си? Време е с/щу тези безотговорни майки, да има и контрапротест на отговорните майки, върху гърбът на които безотговорните получават финансови помощи. Този цирк е възможен само в Б-Я! Позволяваме го самите ние. Няма друга такава държава толкова толерантна към безотговорни майки. В Холандия им взимат децата и връщат взетите суми+лихвите. ВРЕМЕ Е И В Б-Я ДА СПРЕ ТОЛЕРАНТНОСТТА! Безотговорните майки да започнат да работят. Да се замислят "Какви са греховете им, за които плащат цената..."? Не е тайна, че М. ГАЛЕВС Е ОРГАНИЗАТОРЪТ НА ТОЗИ ПРОТЕСТ. Виждаме по TV, че всичките са едни и същи лица, без морал и достойнство. Тези качества трябва да се заслужат, качества, които не и никога няма да притежават. Крясъците им будят отвращение. Времето за съжаление свърши. Те прекрачиха прага на наглостта...
22.11.2019 18:37 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати