Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Татяна Дончева: БСП е удобен противник на ГЕРБ

Политика

Татяна Дончева: БСП е удобен противник на ГЕРБ

Татяна Дончева: БСП е удобен противник на ГЕРБ - Tribune.bg
Снимка:

Избирането на Елена Йончева за водач на евролистата бил изключително лош ход

„БСП казва, че е единствената опозиция, но това не я прави нито единствена, нито опозиция. Това я прави удобен противник на ГЕРБ, ако тя е в лоша организационна кондиция, в немощ като идеи и парламентарна практика”. Това заяви пред БТВ  лидерът на „Движение 21” и някогашно лице на столетницата, Татяна Дончева.

Според нея БСП се нуждае от далновидно ръководство, със стратегическо мислене, тактически усет и за обединение. Сега в левицата има тежки вътрешни конфликти.

„Тези вътрешни конфликти изиграха роля в резултата, който БСП получи на тези избори. БСП беше длъжна да победи ГЕРБ”, посочи Дончева.

Тя заяви, че избирането на Елена Йончева за водач на евролистата, с цел да се елиминира Сергей Станишев, е бил изключително лош ход на Корнелия Нинова.

А българите били готови всичко да простят на Бойко Борисов.

„На българите им харесва сегашното статукво. На тях днешните времена им приличат на времената на Тодор Живков. За тях, ако не крадеш, докато си във властта, значи си глупак и балама. Бойко им харесва и те са готови да му простят всичко. И този начин на работа им харесва“, заяви тя.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Спални по поръчка От позиция на каква се изказвате мила селска тетко.От позицията на всезнаеща дева?
28.05.2019 21:57 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети