Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Татяна Дончева се връща триумфално в БСП?

Политика

Татяна Дончева се връща триумфално в БСП?

Татяна Дончева се връща триумфално в БСП? - Tribune.bg

Лидерката на "Движение 21" Татяна Дончева изненадващо се връща в БСП, съобщава Lupa.bg. Последните 24 часа са водени интензивни преговори между Дончева и шефката на БСП Корнелия Нинова. Нинова предложила Дончева да стане водач на листата във Варна, като й гарантирала сигурно депутатско място, а й обещала и бъдещи държавнически постове, в случай че червените участват в бъдещо управление.

Източници на сайта разкриват, че раздор между Дончева и председателката на „Мутри вън!” Мая Манолова не е имало, а просто юристката си е направила сметката, че е възможно гражданската платформа да не намери място в 46-ия парламент. Тя беше водач на движението на редовните парламентарни избори на 4-и април, пак от Варна, като от ИСМВ стана шеф на Народното събрание.

Бомбастичният обрат идва дни, след като Корнелия Нинова обяви, че отваря ветрилото на левицата, за да привлече и част от опозиционерите сега и някои от представителите на люспите на Столетницата.

Информацията гласи, че  вече се водят преговори между "Позитано" 20 и АБВ, като лидерът на партията на Георги Първанов - Румен Петков, вече е разговарял с Нинова да стане първенец на листата в Плевен.

Така не е изключено БСП да се яви на предсрочния вот в неподозирано широк формат, който да успее да консолидира досегашните политически конкуренти.    

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (15)

ПРЕЦАКАНИТЕ РУСОФИЛИ... . СЕ УПЛАШИХА, ЧЕ ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ Е ДВОЕН АГЕНТ - ПРИЕМА ТРИМОРИЕТО СРЕЩУ ИНТЕРЕСИТЕ НА РУСИЯ..
ЗА АЛЧНИЯ ЧОВЕЧЕЦ-ПАРИТЕ НЕ МИРИШАТ....
А СТАРИТЕ ЧЕРВЕНИ МУТРИ НАПИРАТ ДА ПОКАЖАТ" НОВ МОДЕЛ НА УПРАВЛЕНИЕ.".......???
19.05.2021 22:09 / Отговор
Не можеф да сфанем.. Нещо изкашя да кайш ли...или просто кихна??!!
20.05.2021 06:28
Очакван ход на сите Путинки. Върви лустрация с обратен знак. Възстановява се дълбоката държава от времената на Виденов и Костов. Вече си имат и машините на Мадуро, задължителни при това. А ако си мислите, че смените в силовите ведомства се правят за честни избори - дълбоко грешите. Просто към старата система за фалшификация на изборите - купения вот, сега се добавиха и машините на Мадуро.

Откраднаха и вота ви. Оправяйте се.
20.05.2021 08:08
Браво Това вече е мъдро решение....
Успех!!!
19.05.2021 22:18 / Отговор
Много мъдро.... .
Остава сега и Бойкикев и Мирчев и Трифонов-да сторят същото......
19.05.2021 22:48
Бай Гроздан Ох, сега много ми олекна! Тинтява Клончева и стрина Курна Крушовишка ще си паснат идеално, както са и двете устати махленски скандалджийки! Хем ще квичат в дует, хем ще громят „врага с партиен билет“, хем ще си разказват постменструалните симптоми и ще напопържват тези, които нямат такива неволи! Машалла, ханъм, ашколсун!
19.05.2021 23:17
И кво сеги... Май сътресение в ранглистата... на Славча първото место утече!!!!
20.05.2021 06:26
Морал, идеи ..... подробности до тука бяха
19.05.2021 22:45 / Отговор
attropo Червените КУРВИ са си такива завинаги - дали ще е сливенската миризлива стара мома или галевската парясница - няма значение!
Алоуу,прутестърската сган,видяхте ли се какви миризливи лайна сте?!?
гаргамелчо и разградското прокурорче,какво чакате,бегом с дебелото мирчев-тялото при вашия животворен извор - бкп-бсп!
19.05.2021 23:12 / Отговор
Furlata Когато на Борисов му разпъваха черни чували, а след поредната свинщина на следващата сутрин служители от общината чистеха размазаните яйца, стана ясно какво се задава! И то дойде, понеже не става дума само за партии и политическо отстъпление, а за наведена стойка и отказ от ценности! Или вече нямаме равни права? Паважните лумпени и издънките на комунистическата номенклатура са с пожизнени привилегии, така ли?
Една плювка в Дневник и си сготвен, две плювки във фрогнюз и те чака бай Ставри, а при три плювки в три сайта на антиправителствения пул и си е направо нарисувана Резолюцията на Европарламента срещу България!
Целта е отново да се върнем много назад, за да може втората тематична глутница олигарси да наберат инерция за нов грабеж!
Ето ги, прислужниците им се прегрупират!
А за съжаление ГЕРБ ги чака не съдбата на НДСВ, а на СДС!
19.05.2021 23:24 / Отговор
Добре де, именно симпатизанти на СДС станаха електоралната основа за ГЕРБ. Ако и ГЕРБ се разпадне като старото СДС, жална ни майка. Това значи, че лапнишараните не намаляват. А и силно се надявам ГЕРБ да не са така имплантирани с агенти на ДС, както на времето СДС. Дори за Санкин би трябвало доста хора да са прогледнали, особено след лъжите около приватизацията на Нефтохим.
20.05.2021 08:22
Татулова Би трябвало не означава, че са!! Аз го разбирам като тъжна констатация,че ГЕРБ загубиха окончателно пропагандната война! Тя винаги е война! Медиите антиГЕРБ подмениха действителността и много, наистина много хора вече са убедени, че е имало полицейско насилие, а не обратното, че протестите са били спонтанни, а не платени от Черепа и т.н и т.н.!
Това е в основата на пиара: не е важно какво се е случило, а как е представено в медиите! А в основата на пропагандата е онова велико признание на Канна, че не знае, но ще си го измисли! ГЕРБ ги няма в медиите, а преди малко Йордан Цонев заяви, че през 2013 г. ДПС в свалило Борисов от власт! Дали ще има реакция? Едва ли! Може би това, че в ГЕРБ вече няма доносници и агенти на ДС отговаря на въпроса защо са в това положение - сами срещу всички!
20.05.2021 09:26
Хм... Татулова, нито старото СДС, нито ГЕРБ са имали агресивна пропаганда в медиите. Тези партии и коалиции разчитат на разума на хората. Може да сравните изявите примерно на Сугарев с изявите на Костов и Радан Кънев. А присъствието в медиите се осигурява с плащане. Плащане, което се очаква да се възстанови от политическа власт. Сега просто медиите на Кодтов, Прокопиев, Сашо Дончев и Огнян Донев са в коалиция с медиите на Моника Станишева.

"Семейство Василеви: Моника Станишева ни предлагаше да пазаруваме медии" - https://www.clubz.bg/57997-semejstvo_vasilevi_monika_stanisheva_ni_predlagashe_da_pazaruvame_medii
20.05.2021 09:56
Татулова до хм.... Нямам никакви възражения по коментара ти! Но защо разумът да изключва решителен и категоричен отпор на лъжите, които се тиражират с години? Чия работа е това? На специалните служби? На пиарите на ГЕРБ? На пресцентровете? На подходящи рекламисти? На кого?
Идеята, че получаваш каквото виждаш, в политически смисъл, не е за времена на тотална доминация и манипулация на т.н. социални медии, по-правилно е да се казват мрежи!
Искам само да подчертая, че създаването на местни структури е в пъти по- скъпо от това да имаш влияние върху 3 НПО-та и няколко сайта, които да направят посочени от теб лица "незаобиколим" политически фактор!
20.05.2021 12:01
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети