Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Телетол” с ултиматум – Георги Свиленски да се извини или да спре да е депутат

Политика

„Телетол” с ултиматум – Георги Свиленски да се извини или да спре да е депутат

Телетол с ултиматум – Георги Свиленски да се извини или да спре да е депутат - Tribune.bg
Снимка:

Социалистът излъгал, че вторият национален доставчик на тол услуги e свързaн с офшорни фирми и с премиера Борисов

Вторият национален доставчик на тол услуги у нас „Телетол“ АД разпространи документ, наречен „Покана за доброволно изпълнение“, адресиран до БСП. Той касае конкретно депутата на социалистите Георги Свиленски и негови изказвания.

Писмото е изпратено до лидера на БСП Корнелия Нинова, Стефан Данаилов, Владимир Москов, Деница Златева, Кирил Добрев, Петър Мутафчиев, председателя на ЦИК Стефка Стоева и медии.

В документа се настоява остро да бъде смъмрен Свиленски заради негови неверни твърдения, че „ТЕЛЕТОЛ“ АД е свързана с офшорни фирми и с премиера Бойко Борисов.

„...отправям мотивирано искане да се намесите в качеството си на председател на БСП да вземете незабавни мерки по отстраняване на всички материали, интервюта, писмени или устни изказвания на лицето Георги Страхилов Свиленски, в които последният разпространява умишлено информация с невярно съдържание, целяща уронване на престижа и доброто име на представляваното от мен дружество“, пише в писмото, подписано от изпълнителния член на СД на „Телетол“ Мартин Димитров. Той отрича фирмата да е свързана с премиера Бойко Борисов.

Димитров настоява също медийните материали, финансирани от БСП и засягащи компанията, да бъдат свалени в срок от 24 часа.

Димитров иска на Свиленски да му бъде наложено дисциплинарно наказание и действията му да бъдат осъдени.

Ако не получат извинение от Свиленски, ще поискат освобождаването му като народен представител заради разпространяваните от него лъжи и че ще заведат иск срещу него, както и срещу БСП.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГРЕБ и ЧУК" И КО ШИ ПРАЙ ПОЖАРНИКАРА "БУДА", КАТО СЕ ОКАЖЕ ЧЕ Е ВЯРНО..... КАТ БРАТ'ЧЕДИТЕ ДЕТО БЕШЕ ГИ БИЛ, И НЕ СИ ГОВОРЯТ, А ТЕ МУ ДВИЖАТ БИЗНЕСА И КУПУВАТ КЪЩИ В БАРцЕЛОНА... МУ-ХА-ХА
22.05.2019 10:36 / Отговор
Бай едикойси Тъп цървул !
22.05.2019 13:37 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети