Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Терзиев: Продължавам битката да бъда кмет на всички софиянци - (ОБНОВЕНА)

Политика

Терзиев: Продължавам битката да бъда кмет на всички софиянци - (ОБНОВЕНА)

Терзиев: Продължавам битката да бъда кмет на всички софиянци - (ОБНОВЕНА) - Tribune.bg
Снимка:

"Продължавам битката да бъда кмет на всички софиянци". Това заяви кандидатът за кмет на ПП-ДБ Васил Терзиев.

"Искам да благодаря на всички софиянци, които гласуваха за една по-различна София, която да стане по-уреден и по-зелен град, където няма хора втора ръка. Много голямо благодаря за тази подкрепа. 4 месеца бяхме на терен, нещо, което не се е случвало досега. Проведохме позитивна кампания, където хората можаха да се запознаят с нас", каза Терзиев.

Терзиев заяви, че неговият екип е бил „4 месеца на терен“, което не се е случвало в подобен тип кампания. „Хората имаха възможност да се запознаят с нас и нашия екип, нашите идеи за града. Позитивна кампания – казвахме, че работим за София и търсим решенията за софиянци, не се позиционираме срещу някой кандидат“, каза той и подчерта: „Продължавам битката да бъда кмет на всички софиянци“.

Водачът на листата за общински съветници на ПП-ДБ-Спаси София Борис Бонев заяви, че „подкрепата, която са получили ще им позволи да сформират мнозинство в Общинския съвет“. „Това е изключително важно, за да можем да имаме изключително успешен мандат“, добави той.

Бонев няма никакви съмнения, че „Васил ще бъде следващият кмет на София“.

„За нас е важно, че София от днес не е същата. София от днес отворя нова страница в своята история. Нямам никакво съмнение, че тази страница ще бъде по-успешно и по-отворена към бъдещото“, каза Бонев.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети