Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Терзийски: Наши симпатизанти са привиквани и респектирани в полицейските управления

Политика

Терзийски: Наши симпатизанти са привиквани и респектирани в полицейските управления

Снимка:

Бившият министър на вътрешните работи Христо Терзийски отговори на намеците на назначения за негов наследник на поста Бойко Рашков. По-рано днес служебният вицепремиер обяви, че в Кюстендил имало „много интересен случай за купуване на гласове“.

Там един бивш вътрешен министър е правил тези дни едно събиране с бивш областен управител и един друг, излязъл в болничен. Обсъждали са въпроса как да привлекат 15 хиляди македонци с българско гражданство, които да гласуват тук в нашата страна“, твърди Рашков.

„Разбирам, че служебният министър на вътрешните работи продължава да се старае да влияе на предизборната кампания - от днес и с клеветнически намеци, които, макар и недоизказани, лесно могат да бъдат асоциирани с мен“, отговори в социалните мрежи Терзийски.

„Няма да казвам, че с това се опитва да замаже тоталния хаос, който създаде в МВР. Вероятно има и някаква лична неприязън към мен, което си е негов проблем. Знаем и че наши симпатизанти са привиквани и респектирани в полицейските управления през последните седмици. Само че няма да допуснем изборите да се спечелят „служебно“ - чрез служебното правителство. Ако има данни за престъпление - да действа с цялата строгост на Закона. В противен случай трябва да понесе отговорност за думите и действията си - нищо, че никой не е гласувал за него - постът изисква министърът да притежава някакво достойнство“, написа още той.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още