Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тодор Попов пръсна 300 бона за клетка на лъвовете в „Острова”

Политика

Тодор Попов пръсна 300 бона за клетка на лъвовете в „Острова”

Снимка:

Кметът на Пазарджик харчи като за последно, на есен губи поста

Кметът на Пазарджик Тодор Попов харчи като за последно с ясното съзнание, че на местните избори на 27 октомври губи поста и благинките, които го съпътстват, пише Lupa.bg.

На последното заседание на Общинския съвет по повод актуализация на бюджета на въпроса на старейшината Атанас Шопов нормално ли е фонтанът на моста на р. Марица да струва на пазарджиклии 170 хил. лв., Попов отговори, че той е част от градската среда, а освен това била проведена обществена поръчка, както е по закон.

Кметът не се притесни и от питането на съветника за достигналата 300 хил. лв. клетка на лъвовете в парк „Острова“. „Имаме нужда и от клетката за лъва, и от оградата за ламята, аз съм човек естет и ги разбирам тези работи“, ехиден е градоначалникът.

„Защо преди днешната сесия са привиквани при вас съветници и им е обяснявано как да гласуват?“, попита пък Благо Солов, след което обобщи, че няма против спонтанната любов на Попов към спорта в града, но държи направените разходи да бъдат законни.

И добави от трибуната, че няма да подкрепи внесената актуализация на бюджета. Малко по-късно, след като 22 общинари подкрепиха кмета с гласовете си, Тодор Попов от микрофона се обърна към Солов, за да го уведоми, че не само викал при себе си съветници, но започнал и да ги бие, с което културната дискусия по темата за несанкционираните разходи на кмета приключи.  


Коментари (1)

Стойчо Този кмет е пълен Боклук...в клетката трябва да го вкарат него и тези около него!Това са Престэпници!Ограбиха и унищожиха Пазарджик!Тази Гад съсипа хубавия ни град!
07.10.2019 05:47 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още