Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тома Биков: БСП е заприличала на радикално "нищо"

Политика

Тома Биков: БСП е заприличала на радикално "нищо"

Тома Биков: БСП е заприличала на радикално нищо - Tribune.bg
Снимка:

Нинова направи ДПС важни, каза депутатът от ГЕРБ

„Когато политическият дебат стигне до това дали има или няма кворум, означава, че не сме в добра ситуация. Когато БСП излязат с техните 80 депутати има колеги, които са в командировка, тогава ДПС се превръща в много силна формация, въпреки че има само 26 депутати. Така че г-жа Нинова да обвинява на нас, че правим ДПС силни, не е коректно”. Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред NOVA телевизия. Коментарът му е по повод решението на левицата да напусне парламента, докато не бъдат официално върнати за преразглеждане промените в Изборния кодекс. ГЕРБ обявиха, че ще направят именно това.

"Без БСП можем да живеем. В последните години депутатите ѝ ту влизат, ту излизат от парламента. Партията е заприличала на едно радикално нищо. БСП се държи като ранното СДС, което излизаше от пленарната зала. От това не печели никой освен този, който иска да има хаос, а това са хора на контрабандата", каза още Биков.

„В света на БСП всяка дума на г-жа Нинова е някаква победа. А Нинова изпълнява стратегия за оцеляването ѝ като председател на БСП”, заяви Биков. И беше категоричен, че днешното решение на ГЕРБ е съобразено със симпатизанти на партията, а не с позицията на БСП. Депутатът смята още, че левицата не трябва да определя изборите като нечестни, месеци преди те изобщо да са се провели.

„Доверието в изборния процес е най-важното нещо и в името на това доверие ние днес отстъпихме”, допълни народният представител. Той категорично заяви, че няма разнобой между премиера Борисов и парламентарната група на ГЕРБ.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Lisa 1. Вие сте подлоги на ДПС 2. Вие не присъствахте в парламента по време на Орешарски. 3. Заиграване то с кворума е патент на Борисов. 4. Големи недоразумения с психически отклонения имА при Вас. 5.Нямате капацитет да управляват е държавата, не ви е грижа общото благо,.а само за вашите хора се интересувате.
19.02.2019 08:42 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети