Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тома Биков: БСП почти навсякъде са на второ място, а говорят за победи

Политика

Тома Биков: БСП почти навсякъде са на второ място, а говорят за победи

Тома Биков: БСП почти навсякъде са на второ място, а говорят за победи - Tribune.bg
Снимка:

На първи тур побеждаваме в 90 общини, през 2015 година победихме в 65 общини, посочи депутатът от ГЕРБ

„Не бързаме да се радваме предварително, тъй като това е първи тур на изборите. Видях най-различни сравнения. На тези избори, на първи тур, побеждаваме в 90 общини, през 2015 година победихме в 65 общини”. Това коментира Тома Биков от ГЕРБ пред Нова ТВ и посочи, че представянето им е доста добро.

„Хората с десни убеждения в София ще подкрепят Фандъкова на балотажа, а хората с леви убеждения ще подкрепят Манолова, независимо за кого са гласували на първи тур. Няма десница, която да гласува за кандидата на БСП“, смята Биков. Той посочи, че Манолова има този висок резултат, защото е кандидат на БСП.

„В София ГЕРБ има два пъти повече общински съветници и през тази седмица кандидатите трябва да кажат много ясно с коя група от общински съветници ще управляват. Ние ясно казваме – ще управляваме с групата от общински съветници от ГЕРБ. Ако нямаме пълно мнозинство, ще търсим взаимодействие с общинските съветници на ВМРО, на ДБ и всички, с които можем да постигнем общи цели“, каза още депутатът от ГЕРБ.

„БСП почти навсякъде са на второ място, което не е чак такава голяма победа, ако смятат, че са голяма партия“, коментира Биков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети