Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тома Биков: Да помислим как да увеличим доходите, а не да се чудим как да задържаме цените

Политика

Тома Биков: Да помислим как да увеличим доходите, а не да се чудим как да задържаме цените

Тома Биков: Да помислим как да увеличим доходите, а не да се чудим как да задържаме цените - Tribune.bg
Снимка:

Да се предлага едно и също нещо през четири месеца не е сериозна политика от страна на БСП, каза депутатът

„Според мен лично доходите трябва да бъдат увеличени, а не да се чудим как да задържаме цените. Нека да помислим как да увеличим доходите“, заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков по повод искането на БСП да се преразгледат енергийните помощи с оглед на новите цени на ток и парно, които влизат в сила от 1 юли с решение на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР). Той коментира и цената на хляба и предложението на БСП за намаляване на ДДС. „По никакъв начин в предложението на БСП нямаше гаранция, че цената на хляба ще спадне. Напротив има гаранция, че производителите и едрите производители на хляб могат да държат същите цени, но да плащат по-малък данък, което е стимул за бизнеса, но не и за хората, които купуват хляб. Второ – кой хляб – този, който е от един лев, този, който е от три лева или който е от пет лева. Така че, ако те са помислили за тези неща, естествено ние сме склонни да разглеждаме всяко предложение“, заяви Тома Биков.

Във връзка със съмненията на лидера на НФСБ, че е имало купуване на гласове от страна на ГЕРБ и други политически партии, Биков заяви, че Валери Симеонов трябва да даде доказателства и да предостави информация, където трябва. „Мисля, че разликата между ГЕРБ и БСП е достатъчно голяма, за да бъде достатъчно дори БСП да признаят изборите, въпреки че имаше закани, че няма да ги признаят. За купуване на гласове, нека да даде доказателства. Ако има такива доказателства, има прокуратура, това е нарушение на закона. Така че, всеки, който има такава информация, нека я даде там, където трябва, а не на журналисти“, заяви Тома Биков.

Андреа Драганова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

иванов Нещата са много простички но !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАЩО МОНОПОЛИТЕ ВСЕ ОЩЕ ВЛАСТВАТ ....Велики приказки за едни безмислени избори - това е факт....Колко са енергийните монополи ....Май че и ти си обвързан с тази каста....На народа ще му писне та място няма да си намерите....
За партийните пари - сладка работа - дърпаш и ти кокала но иначе......
05.06.2019 14:11 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати