Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тома Биков: До евроизборите ще сме свидетели на много мръсна компроматна война

Политика

Тома Биков: До евроизборите ще сме свидетели на много мръсна компроматна война

Тома Биков: До евроизборите ще сме свидетели на много мръсна компроматна война - Tribune.bg
Снимка:

БСП се опитва да предизвика окопна война в обществото

"Стигаме до най-ниските нива на политическия процес, а именно компроматната война и тоталното разкалване на терена. До евроизборите ще сме свидетели на много мръсна война. Това в последствие ще има дългосрочни последици.“ Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред БНР по повод на последния скандал, който създаде БСП покрай министъра на културата Боил Банов.

„Окопната война, която БСП се опитва да предизвика, пропастта в обществото, която цели да издълбае, в крайна сметка ще стигне от политическия елит и народа. Наблюдавам изостряне на страстите в обществото, оставете политиката. Ако разрушим всички институции, ако разрушим доверието в държавата, в това, че все пак има хора, които се опитват да направят нещо и сложим всички под един знаменател и кажем, че всички от ГЕРБ са част от мафиотски модел, къде отиваме? След това да дойде БСП, да стане г-жа Нинова министър-председател – какво ще управлява?“, попита депутатът.

"БСП се заявяват като алтернатива на политическата стабилност", подчерта Биков и добави: „Политическата стабилност има само една алтернатива – това е хаосът“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Тома Биков, БСП

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети