Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тома Биков към мнозинството: Ходете да се молите на г-н Димитър Радев да остане в БНБ

Политика

Тома Биков към мнозинството: Ходете да се молите на г-н Димитър Радев да остане в БНБ

Тома Биков към мнозинството: Ходете да се молите на г-н Димитър Радев да остане в БНБ - Tribune.bg
Снимка:

„Ходете да се молите на г-н Димитър Радев да остане начело на БНБ, защото няма гаранции, че ако направите още един експеримент, той ще бъде успешен“, посъветва управляващите депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

„Вашето поведение напомня това на един избирател, който каза - искам да гласувам, но нямам желание. Сега имате апетит, но нямате човек или предполагате, че ако го предложите ще има скандал, защото му липсва нещо“, коментира Биков. Той напомни, че управител на БНБ е важна позиция при сегашните предизвикателства към българската икономиката.

„Махнахте всякакъв вид котви през последните месеци и резултатите са видни в магазините. Сега ще махнете и тази котва/шеф на БНБ/ и не ви е ясно накъде ще тръгне корабът.

Говорите за диалог, а този председател заслужава похвала, че пое БНБ в труден момент при фалит на банка. Аз съм сигурен, че Асен Василев е участвал в този диалог, ние не сме, а и голяма част от вас. Вижда се, че решенията не се взимат в НС. Не е лошо да се знае къде е това другаде. При нас имаше премиер, който взимаше решение, а при вас е трудна да се каже и това. Вие не може да гарантирате, че изборът ще стане тук“, отбеляза Биков.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Анонимен Могат да решат и без вас
16.03.2022 14:06 / Отговор
Виктор А ти кой беше ,че се обаждаш неподготвен
16.03.2022 17:49
Кирилов Ако шефа на БНБ бьде избран от ПП това ще окончателното потъване на БЬЛГАРИЯ.не виждате ли че с каквото и да се захванат УМИРА. това ще е последния пирон в ковчега на майка БЬЛГАРИЯ.
16.03.2022 16:39 / Отговор
Вик Браво
16.03.2022 17:48
Буки Е къде се беше загубил този " капацитет" по всички въпроси като истинска герберски калинка и ПКП....добър гъз-----ц на бат Бойко...
16.03.2022 17:56 / Отговор
Буки Е къде се беше загубил този " капацитет" по всички въпроси като истинска герберски калинка и ПКП....добър гъз-----ц на бат Бойко...
16.03.2022 17:56 / Отговор
jivko тр0лче буки буки виж кво става по магазините и с цените виж колко заеми изтеглиха за една година и като помислиш ако можеш тогаз пиши
17.03.2022 04:39

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети