Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тома Биков: Парламентът ще се окаже по-устойчив от предполагаемото

Политика

Тома Биков: Парламентът ще се окаже по-устойчив от предполагаемото

Тома Биков: Парламентът ще се окаже по-устойчив от предполагаемото - Tribune.bg
Снимка:

„Политическата криза направи така, че доста проблеми да бъдат усложнени, включително и породени нови проблеми. Ако това правителство и мнозинство в НС успее да намери верния ритъм и решим политическата криза, ще можем да се занимаваме с наистина важните проблеми на хората, да нормализираме ситуацията“, заяви в предаването „Тази събота“ по БТВ Тома Биков от ГЕРБ.

Биков поясни, че ГЕРБ правят доста компромиси и търпят негативи от това. „Смисълът на политиката е да инвестираш политическия си капитал в решения. Смятам, че този парламент ще бъде по-устойчив, отколкото изглежда“, категоричен беще депутатът от ГЕРБ.

„Едва ли може да сме доволни за това, което сме направили за месец и половина, защото то нито е достатъчно, нито е фиксирано. В процес сме да намерим правилния ритъм на работа на тази нова конструкция на управление“, добави още той.

Биков каза, че предпочита 24 май да бъде национален празник.

„Естествено, един празник не може да бъде наложен със сила, нито пък някой да бъде принуден да празнува нещо. Това е най-всенародният празник“, добави той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети