Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тома Биков: Победата и загубата в София ще бъдат символът на тези избори

Политика

Тома Биков: Победата и загубата в София ще бъдат символът на тези избори

Тома Биков: Победата и загубата в София ще бъдат символът на тези избори - Tribune.bg
Снимка:

Пред Йорданка Фандъкова стоят много сериозни нови проблеми, но с новия си екип тя може да предложи на софиянци добри решения, смята депутатът от ГЕРБ

Ние влизаме в една кампания, в която трябва да се отчетем пред избирателите. Това е демократичната отчетност и да предложим нови решения за нови проблеми, коментира пред БНТ Тома Биков от ГЕРБ.

„Победата и загубата в София ще бъдат символът на тези избори очевидно. Има голям залог, но аз не смятам, че ние разчитаме на случайността, за да спечелим. Ние разчитаме на това, което г-жа Фандъкова и управлението на ГЕРБ в София направи през последните 10 години. Не се отричаме от този период и не се крием зад нищо“, посочи Биков.

Според Биков пред Йорданка Фандъкова стоят много сериозни нови проблеми, но с новия си екип тя може да предложи на софиянци добри решения.

„В следващите 4 години тя няма да прави нито политически проекти, нито да сменя позицията, нито да се стреми да промени България. Тя ще се стреми да промени София и това е един избор пред софиянци преди всичко. В останалите градове предлагаме избор на останалите български граждани чрез нашите кандидати“, посочи Биков.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети