Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тома Биков пред МГЕРБ: Корнелия Нинова е първият лидер на БСП, който не е чел нищо от Маркс

Политика

Тома Биков пред МГЕРБ: Корнелия Нинова е първият лидер на БСП, който не е чел нищо от Маркс

Тома Биков пред МГЕРБ: Корнелия Нинова е първият лидер на БСП, който не е чел нищо от Маркс - Tribune.bg
Снимка:

БСП е в криза на идентичността, каза депутатът на Летния университет на Младежи ГЕРБ

БСП е в криза на идентичността. Корнелия Нинова е първият лидер на партията, който не е чел нищо от Маркс и буквално отрече социализма. Това заяви народният представител от ГЕРБ Тома Биков, който в качеството си на лектор на Летния университет на МГЕРБ във Варна коментира мястото на идеологиите в модерното политическо всекидневие.

„В политиката има правила, които сработват почти винаги, но доста често някои политически играчи не ги познават и непрестанно ги нарушават и само въз основа на това губят. Корнелия Нинова е политически неграмотна – няма усещане за политика, власт, идеология и дори не си дава сметка какво е да си политик, а още повече какво е да си политически лидер”, заяви Биков пред присъстващите на форума над 250 младежи.

По думите на народния представител „политикът изразява нагласи и говорейки от името на хората, които са му гласували доверие, е важно да знае те какво мислят, да усеща настроенията им”. „В политиката не се влиза, за да ти ръкопляскат. Навсякъде по света политическият лидер е такъв, не за да изразява личното си мнение, а в полето на публичността да отстоява позицията на хората, които представлява. В крайна сметка политиците са продукт на тенденциите в обществото”, посочи Тома Биков. Той насърчи младежите от ГЕРБ да разширяват познанията си относно идеологиите, защото това ще ги направи политически по-подготвени и ще им позволи да правят добри анализи и прогнози.

ГЕРБГЕРБ


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети