Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тома Биков: Предизборната кампания започва твърде рано, при това с компромати

Политика

Тома Биков: Предизборната кампания започва твърде рано, при това с компромати

Снимка:

БСП няма интерес от предсрочни избори, тъй като левицата е разкъсвана

Предизборната кампания започва твърде рано, при това с компромати, които не съдържат политически аргументи. Това заяви пред NOVA телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

„Не знам до края на изборите какви нива на такъв тип дебат, който не е политически, ще бъдат достигнати. Това, което се случва, е лошо за всички. Най-вече за хората, защото няма да имат информиран избор. Вероятно е добро за тези, които искат да има мътилка, в която да реализират техните планове”, смята Биков.

По думите му БСП няма интерес от предсрочни избори, тъй като левицата е разкъсвана от вътрешни борби за надмощие.

По отношение на Пламен Узунов ставало въпрос за съвсем конкретни факти. "Президентът казва, че съдът трябва да реши. Радев трябва да реши дали той да е в екипа му. А съдът решава дали Узунов е направил престъпление. Защо се занимава Узунов с посланици, значи той извършва неформални действия. Бобоков сам казва, че е трябвало някой да му помогне. Аз не знам дали президентът е забъркан, но вече е информиран", категоричен е Тома Биков. "Ако иска да се бори с корупцията, Радев и неговият екип трябва да са кристално чисти", заяви Биков по повод поредните нападки от страна на държавния глава Румен Радев към правителството и прокуратурата.

Относно ГЕРБ Биков смята, че партията има много силни позиции и ако сама не се свали от власт, няма кой да го направи.

Народният представител изразява силна критика към колегите си, които не спазват правилата за носене на маски в Парламента и смята за напълно нормално те да бъдат глобявани.  

 


Коментари (1)

Биков Какви компромати, всичко си е реално. А все гледат в чуждата паничка.
27.06.2020 11:22 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още