Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тома Биков: Протестът стана част от една ранна предизборна кампания

Политика

Тома Биков: Протестът стана част от една ранна предизборна кампания

Тома Биков: Протестът стана част от една ранна предизборна кампания - Tribune.bg
Снимка:

Протестът стана част от една ранна предизборна кампания. Всяка партия ще се позиционира по един или друг начин, каза депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред БНТ. Според него протестът е изчерпал енергията си. „Всички разбрахме какви са исканията им“, каза Биков.

Нашата цел е България да има подсигурен бюджет за 2021 г. и мерки за пострадалите от кризата. И това е отговорност, допълни той.

„Конституцията беше успешна последните 30 години. Нито една политическа сила не може и няма как сама да напише нова Конституция. По темата не съм изненадан от реакцията на БСП, а на „Демократична България“. Ако искат промени, то те идват чрез Велико Народно събрание“, каза още Тома Биков.

Направихме жест към ВМРО, като лансирахме тяхното виждане през референдуми да се решават важни въпроси, уточни Биков. И допълни:“Приемаме машинното гласуваме, за да подсигурим гласуването като цяло, но оставяме и хартиените бюлетини, за да не се откажат повече хора.“

Ние не сме получили нито един сигнал за оттеглена подкрепа от страна на ЕНП. Това, което се разиграва в европейската преса, са директно платени публикации от българи, каза той. „Понеже нямам доказателства, няма как да кажа конкретна публикация, но една не малка част от тях са си поръчки”, категоричен беше Биков.

Винаги загубилите казват, че изборите са фалшифицирани. Всеки път ги бием (БСП) с 5-6%. Ще видим и Мая Манолова на следващите избори. И според нея тя е загубила изборите в София заради фалшификация. В политиката има и загуби, коментира още депутатът от ГЕРБ.

Не мисля, че хората около Цветан Цветанов са способни да направят нещо сериозно на избори, коментира той проектът на Цветанов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Протестите срещу властта са нова форма на временна заетост
Мая Манолова
19.08.2013
18.09.2020 19:42 / Отговор
А Биков отдавна се продаде на една организирана престъпна група с вожд мафиот ГЕРБ.
18.09.2020 23:50 / Отговор
Изумен А организираната руско-мафиотска престъпна шайка по улиците, кръстовищата и площадите на София, която от 2 месеца се опитва (неуспешно) да направи путински преврат в България????
19.09.2020 10:18
Изумен Фигурантът псевдопрезидент, псевдодесните, псевдогражданите в услуга на руската хибридна атака срещу България
19.09.2020 10:19 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети