Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тома Биков: Сбъркани протоколи със сигурност има, но крайният резултат никога не е бил фалшифициран

Политика

Тома Биков: Сбъркани протоколи със сигурност има, но крайният резултат никога не е бил фалшифициран

Тома Биков: Сбъркани протоколи със сигурност има, но крайният резултат никога не е бил фалшифициран - Tribune.bg
Снимка:

„ГЕРБ няма да обслужва идеите на президента. Ние не сме единствената партия. Нека гласуването по пощата да бъде предложено от БСП, но да се обясни как гласовете ще стигнат коректно. Идва и въпросът за честността на вота- как ще стигнат бюлетините до хората и как ще се гарантира, че компактни общности няма да бъдат с попълнени бюлетини. Ако Радев има отговор или партиите около него, да обяснят. Нито кликовете, нито машините гласуват, а хората“. Това заяви депутатът Тома Биков от ГЕРБ пред БНР.

„Трябва да осигурим възможност хората да могат да гласуват. Но датата 4 април е свързана с католическия Великден и това ще затрудни доста хора да гласуват. Едва ли става дума за нещо умишлено, явно е пропуск“, заяви Биков.

„Не виждам основание да се казва, че изборите са фалшифицирани, при положение че те още не са минали. Масивността на тези избори е трудна за манипулация. В организацията на изборите ще участват около 150 000 души, гласоподавателите ще са около 3 милиона. Изборни нарушения - сбъркани протоколи, например, със сигурност има, но крайният резултат никога не е бил фалшифициран“, категорен беше депутатът.

„Трябва да си готов да се съобразиш с гласа на гражданите и да заемеш мястото си, което са ти отредили, достойно. Но според мен в България съществуват формации, които си мислят, че само техният глас е единствено възможен. Но има хора, които мислят по друг начин и трябва да бъдат включени в сметката, плурализмът е част от демокрацията“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Надблюдател Най-големите гафове са в пропорционалните листи! И хайде да не забравяме "феномена"
15 /15 !
17.01.2021 14:32 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети