Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тома Биков: Скандалът с апартаментите е част от предизборната кампания

Политика

Тома Биков: Скандалът с апартаментите е част от предизборната кампания

Тома Биков: Скандалът с апартаментите е част от предизборната кампания - Tribune.bg
Снимка:

Беше анонсирано, че кампанията ще е много мръсна

„Този скандал е част от предизборната кампания. Тази предизборна кампания беше анонсирана, че ще е много мръсна.“ Така депутатът от ГЕРБ Тома Биков коментира пред Нова ТВ скандала с апартаментите на хора във властта.

„Това е подготвено и се пуска сега, защото почва кампанията“, категоричен е той и затова нещата се пускат на порции за отделните хора. 

„Показали сме, че там където има съмнения се взимат сериозни решения. Тези случаи ще бъдат разгледани в детайли и ще бъде взето правилното решение”, заяви Биков. 

„Не мисля, че Цветан Цветанов би дал облаги на дадена фирма, за да му продадат по-евтин апартамент", коментира още депутатът от ГЕРБ.

Относно имота на Цецка Цачева, Биков заяви:

„Не съм навътре в нейните финанси, но тя не е човек с ниски доходи. Тя сигурно е имала спестявания и на 100% е продала имоти в Плевен. Не мисля, че някой може да я обвини в корупция”, заяви Биков.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Кирил Абсолютно е прав, сега само за това ще говорят
22.03.2019 11:37 / Отговор
кУрнелия Ако скандалът с апартментите, е свързан сизборите, то означава ли,че след изборите Цвъцко и компания ще се лишат от апартаментите?
22.03.2019 12:13 / Отговор
ПОЖАРНИКАРА ГЛЕДАХ ГО СУТРИНТА ПО НОВА.... ТОЛКОВА БЕШЕ ЖАЛЪК..... МЪНКА :"АМИ АЗ НЕ СЪМ СПЕЦИАЛИСТ, НА МОГА ДА ПРЕЦЕНЯ".... И ТОКУ СЕ НАЕМЕ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА. ВОДЕЩИТЕ ОБАЧЕ ГО ПРЕКЪСВАТ И ТОЙ ПАК ПОЧВА ДА МЪНКА ЗА КАКА ЦУРА ШЛОСЕРКАТА ОТ с.ДРАГАНА, ПАРТИЙНАТА СЕКЛЕцАРКА С ФАЛШИВАТА ДИПЛОМА, ДЕТО РиВА ПО ТиЛИВИЗОРА И КАТ СА НИФИРКА ПЕЕ "ЦЪФНАЛ ГЕРБЕР" И ЗА МИЛИЦИОНЕРА ФИЗКУЛТУРНИК ЦвЦв, ЗАВЪРШИЛ ПОМОЩНОТО У-ЩЕ ВЪВ ВЪРШЕЦ, СИН НА ПРОВЕРЕН И ВЕРЕН ДРУГАР ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ,
22.03.2019 13:51 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети