Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Томислав Дончев: Десислава Танева не трябва да подава оставка

Политика

Томислав Дончев: Десислава Танева не трябва да подава оставка

Томислав Дончев: Десислава Танева не трябва да подава оставка - Tribune.bg
Снимка:

Не трябва земеделският министър да подава оставка“, обяви пред Нова ТВ вицепремиерът Томислав Дончев.

Той коментира изтеклия видеозапис, от който става ясно, че някои земеделци са получили повече средства отколкото са очаквали и се създава съмнение, че се прикриват данни от Европа.

Логиката е точно обратната, има правило: откривай грешките преди да ги е открил някой друг, това е логиката, когато става дума за европейски пари. Когато дойдат европейските одитори да те проверят е по-добре ти преди това да си открил грешките“, коментира Дончев.

Иначе той не крие, че дори в режим на откровен разговор такива неща не се говорят от министър.

От реплика пари не могат да се спрат. Но пари се спират, когато има нарушение. Разговарях с Танева, каза, че нейната реплика е извадена извън контекста“, коментира вицепремиерът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Бай Гроздан Ами Танева прави проверки и се установява, че над 4000 „земеделци“ са писали, че отглеждат зеленчуци, а всъщност на земите им няма и един корен домати или чушки! Естествено, парите им се спират и се преразпределят на стопани, които садят и си гледат зеленчуците честно и почтено! Да, ама лъжците вият от мъка, че не взимат пари за нищо и спретват компромат със спекулативен запис от среща на министър Танева със земеделци! Записът е направен от Георги Василев, секретар на „Български пипер“, член на БСП от Ямбол! И представен от него! Това е!
09.06.2020 10:11 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети