Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Томислав Дончев: Утре ще бъде добър ден за българската демокрация

Политика

Томислав Дончев: Утре ще бъде добър ден за българската демокрация

Томислав Дончев: Утре ще бъде добър ден за българската демокрация - Tribune.bg
Снимка:

Министър Христо Терзийски и евродепутатът Андрей Новаков също упражниха правото си на глас

Водачът на листата на ГЕРБ в област Габрово Томислав Дончев гласува в родния си град Габрово. „Гласувах за свобода и за сигурност за гражданите и бизнеса. Гласувах, за да продължи модернизацията на държавата, реформите и инвестициите в образованието и инфраструктурата“, каза вицепремиерът Томислав Дончев. Той беше категоричен, че утре ще е добър ден за българската демокрация, защото народът ще се е произнесъл и волята му ще се материализира.

Своя вот даде и министърът на вътрешните работи.

Гласувах за стабилна и просперираща България. Гласувах за нашия Кюстендилски край - да бъде добър дом за всички ни. Това заяви министър Христо Терзийски, веднага след като упражни правото си на глас. Той гласува в 81-ва секция в родното си село Слокощица.

ГЕРБГЕРБ

„Гласувайте - всичко е във вашите ръце!“, призова Христо Терзийски.       

Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков упражни правото си на глас точно в 10:28 часа в 6 СИК в Благоевград.

„Гласувах постигнатото в Брюксел за България да не отиде на вятъра през следващите 4 години, да надградим всичко, което постигнахме – по-богата държава, по-добър живот”, коментира Андрей Новаков. Той призова хората да гласуват, тъй като благодарение усилията на всички, свързани с подготовката на изборния процес и членовете на секционните комисии, са създадени безопасни условия за гласуване при спазване на всички изисквания.

ГЕРБ                              ГЕРБ

„Гласувах за това в България и в Добруджа да има повече възможности за инвестиции, за по-добро образование, за по-добро здравеопазване. Гласувах за екип, за който наистина смятам, че може да реализира обещанията, които даде. Защото току-що завърши един успешен мандат и делата могат да говорят по-добре от думите. Така че вярвам, че това, което ще се случи днес, ще бъде за по-доброто бъдеще на България, за по-доброто бъдеще на Добричка област.“ Така водачът на листата за Добричка област Деница Сачева обясни своя избор днес. Тя гласува в Добрич в училище "П. Р. Славейков" заедно със своя 7-годишен син Виктор.

„Гласувахме с хартия, защото смятам, че така вотът ми е по-защитен. Винаги гласувам със сина си, защото смятам, че това е форма на гражданско образование. Аз искам той бъде човек, който винаги да гласува, независимо къде се намира“, обясни Сачева. Тя изрази надежда активността да е висока и призова призова  всички, които имат възможност и които не са в карантина, да излязат да гласуват.

Деница Сачева и синът ѝДеница Сачева и синът ѝ

„Гласувах с вяра в демокрацията. С надеждата, че утре ще се обединим и заедно ще работим за преодоляване на здравната криза, икономическите и социалните последствия от нея“, заяви д-р Даниела Дариткова. Тя гласува заедно със съпруга и сина й в кв. „Райково“ на Смолян. Д-р Дариткова подчерта, че избраните народни представители от региона ще работят за още повече инвестиции в Смолянска област, за просперираща и стабилна България.

Д-р Даниела Дартикова гласува в Смолян Д-р Даниела Дартикова гласува в Смолян

                                       

 

Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети