Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тошко Йорданов: Ако изборите зависят от егото ти, кой е слабото звено?

Политика

Тошко Йорданов: Ако изборите зависят от егото ти, кой е слабото звено?

Тошко Йорданов: Ако изборите зависят от егото ти, кой е слабото звено? - Tribune.bg

Кирил Петков е вреден човек, когато има власт, добави лидерът на ПГ на ИТН

ИТН ще отидат във вторник на консултациите при Радев за съставяне на правителство, увери шефът на парламентарната група Тошко Йорданов в интервю за бТВ. 

Той определи като просташко поведението на „Продължаваме промяната“, които не отидоха на днешните консултации при държавния глава.

„Досега никой не си е позволявал да не отиде”. И добави: „Все малко е вероятно е да има кабинет в рамките на този парламент”, добави той. Може да има такива само ако  Кирил Петков не е част от изпълнителната власт.

„Кирил Петков е вреден човек, когато има власт, защото е като Бойко Борисов, но малко по-добре образован. Като манталитет – абсолютно същият“.

„Всички казват, че не е добре да има избори. Ако те зависят от егото ти, кой е слабото звено?", попита лидерът на ПГ на ИТН.

Йорданов заяви, че има ужасни впечатление от Кирил Петков, който само за 6 месеца „се е влюбил във властта“. Той обясни, че досегашният премиер се е мислил за последна инстанция и е ползвал репресивни методи.

Помолен да сравни Петков и Василев, той каза: „Василев не е добър финансов министър, но поне си спазва думата. Но не е такъв брутален лъжец, какъвто е Кирил Петков“.

Председателят на ПГ на ИТН отрече Слави Трифонов да го е контролирал по телефона.

„Много пъти председателят на НС е изпадал в унизителното положение да чака Лена Бориславова да му се обади какво да прави“, каза Йорданов, имайки предвид сваления Никола Минчев.

ИТН няма да глаусват за връщане на хартиената бюлетина, подчерта отново Тошко Йорданов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети