Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тошко Йорданов иска тезата на Трифонов за визите, Шенген и РСМ да е стратегия на правителството

Политика

Тошко Йорданов иска тезата на Трифонов за визите, Шенген и РСМ да е стратегия на правителството

Тошко Йорданов иска тезата на Трифонов за визите, Шенген и РСМ да е стратегия на правителството - Tribune.bg
Снимка:

„Това е вирус. Нито една от мерките не върши работа. Вирусът се разпространява независимо дали носите маски, слагате 5-та и 6та доза или носите амулет под формата на зелен сертификат“,  заяви Тошко Йорданов от ИТН пред Нова телевизия.

Той каза, че е склонен да се довери на проф. Чорбанов: „Има различен подход. Във Великобритания има по 200 000 на ден и н е въвеждат мерки”.

Според Йорданов дори и да се наложи локдаун това не решава проблема със заболяването, всичко е въпрос на организация.

По темата с Македония заяви: „Аз като гражданин напълно споделям позицията на г-н Трифонов. Имам усещането, че хората от ПГ и симпатизантите на ИТН я споделят. Ще се опитаме да превърнем това в стратегия на правителството. В изказването на г-н Трифонов имаше изискване за спазване на договора”.

По думите му има мек международен натиск за промяна в Българската позиция: „Отдавна отговаряме на изискването за Шенген и падане на визите за САЩ. Крайно време е те да постъпят партньорски“.

„Убеден съм, че по-голямата част от българите споделят изказването на г-н Трифонов. Аз не мисля, че някой би бил недоволен, ако паднат визите за САЩ”, категоричен беше Йорданов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети