Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тошко Йорданов нарече ПП „дъно“ и изрази надежда да са намерили остров, който го няма на картата

Политика

Тошко Йорданов нарече ПП „дъно“ и изрази надежда да са намерили остров, който го няма на картата

Тошко Йорданов нарече ПП дъно и изрази надежда да са намерили остров, който го няма на картата - Tribune.bg
Снимка:

ИТН очаквано нападнаха управляващите като заявиха, че „по-унизително, некомпетентно, неморално правителство не е имало“.  

„Публично, пропагандно това управление използва четири заявки, които да играят роля на смокиново листо, криещо срамотиите на този кабинет и оправдаващо циничния характер на сглобката - бюджет, Шенген, Еврозона и промени в Конституцията”, отсече Тошко Йорданов.

Той разкритикува политиката на Асен Василев по отношение на държавните средства. Посочи, че бюджетът за миналата година е завършил с огромна дупка в приходната част в размер на 2.4 млрд. лева. Нарече финансовият министър „рецидивист“, изхарчил рекордните 11 млрд. лева за месец декември миналата година заради неинвестираните милиарди, предвидени в капиталовата програма, която той нарече „фукня“. Той се заигра и с Шенген и мигрантите, които щели да се връщат в нашата страна – нещо, което от МС нарекоха „фалшива новина“. 

Той посочи още, че инфлацията в страната през ноември е била 5,9%, което е около три пъти повече допустимата за влизане в Еврозоната.

„Няма реален шанс за влизане в Еврозоната“, категоричен беше той.

Промените в Конституцията също бяха критикувани от Йорданов.

„Най-голямото дъно в политическия живот е появата на ПП. Изкривената идеология и чистата лъжа са вашите изразни средства. ПП сте тръгнали към политическото бунище. Бъдете сигурни, че не просто ще бъдете изгонени, а хората ще накарат да си платите за всичко. Дано да сте намерите остров, който го няма на картата”, заключи Йорданов.

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети