Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тошко Йорданов: „Нашата партия не е нито вляво, нито вдясно, тя е отгоре - над всички"

Политика

Тошко Йорданов: „Нашата партия не е нито вляво, нито вдясно, тя е отгоре - над всички"

Тошко Йорданов: Нашата партия не е нито вляво, нито вдясно, тя е отгоре - над всички - Tribune.bg
Снимка:

Зам.-председателя на партията на Слави Трифонов заяви в интервю за БНР, че няма никакво значение дали една партия се определя като лява или дясна, защото "за избирателите са важни практицизмът, честността и моралът".  Тошко Йорданов обясни, че настоящата координатна система вече е остаряла.

"Десни партии вземат леви решения, леви партии вземат десни. В кръга на шегата ще ви кажа, че нашата партия не е нито вляво, нито вдясно, тя е отгоре - над всички".

Йорданов обясни, че ГЕРБ, ДПС и БСП са партиите, с които "Има такъв народ" категорично няма да си сътрудничи в управлението.

"Патриотите и "Воля" не ги броим. Когато стане ясно кои партии влизат в парламента, бихме могли да водим разговор с тях, но ще тръгнем от трите точки от референдума, за които категорично настояваме", допълни той.

Заместник-председател на "Има такъв народ" заяви, че не вярва на българската социология, която дава първото място на Слави Трифонов, а гледа на нея като на тенденция. Доверие имал само на международни агенции, измерващи обществените нагласи.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (15)

Манипулативни цървули.
08.10.2020 16:10 / Отговор
Не уважаеми тошко На дебилите е присъщо да си мислят че представляват народа. Но всъщност на избори се вижда колко е електоралната ти подкрепа
08.10.2020 19:30
Сериозно Стига бе колко трябва да си откачен да гласуваш за слави или за волен или за мая или за отровните стига
08.10.2020 19:36
Тошко Африкански и Мунка малката маймунка...
08.10.2020 16:11 / Отговор
Ако народа се е опростачил Партията на слави ще е най отгоре ще видим
08.10.2020 19:22
Е има си И някакъв процент дебили . Ако всички бяха умни нали щяхме да сме Швейцария
08.10.2020 19:43
Тартаковер Когато съм писал, че в тази медия властва просташкия стил тип "Киро Бизона", някои се обиждат и скачат на амбразурата, да я бранят. Ами ето доказателството, вижте си го сами. Онзи байно от фейсбук с физиономия на булдозерист, какво е написал? ".. НИТО ЛЯВО НИТО ДЯСН АЕ ОТГОРЕ НА ЛАИНОТО ПРЯСНО...!?? Друг ги нарича цървули, трети Мунка малката маймунка.. Това е нивото на интелекта тук ! Тук няма място за обиждане, приемете си реалността.
А ако не бяха манипулациите на Боковите слуги, не бяха измамите с Референдума, щеше да е напълно ясно какво искат милионите българи. Шоуто щеше да си продължава, да няма такава партия, Боко да е по-спокоен. Всъщност ако имаше електронно гласуване, нищо изненадващо тази партия да беше станала първа. В чужбина над 70 % от българите щяха да гласуват за нея. Затова днес парламентарните измамници категорично не го допускат
08.10.2020 16:58 / Отговор
k А можеш ли да бъдеш малко по-конкретен кои са „манипулациите на Боковите слуги“?
08.10.2020 17:17
Вие, Другарю Тартаковер, който сте изчел де що има книги по широкия свят - знаете ли кои са Тошко Африкански и Мунка малката маймунка?! И защо това трябва да е обида и плод на нисък интелект?! Или просто си намерихте поредния повод да се изтъкнете тук и да ни налеете още една доза акъл в главата?! Ако е така - дишайте спокойно тази вечер, за днес си изпълнихте задължението...
08.10.2020 17:31
Тартаковер Хау ха , ха...не съм изчел де що има книги, нито съм го твърдял, нито е възможно. Но специално Тошко Африкански беше една от първите книги които прочетох в детството си и все още помня доста от нея (детските спомени и впечатления са доста силни). А за Мунка малката маймунка, признавам не знаех нищо. Но ще прочета симпатичните стихчета от Николай Зидаров, обещавам.
Това, обаче няма много общо с коментара ми. Относно онзи преди Вашия, който се чуди кои са Боковите слуги, манипулиращи изборите и резултатите от Референдума, вероятно той е един от малкото хора в България, които не ги познават.
08.10.2020 17:45
Джедай Тотю Бедни ни, бедни Тошко, ами на изборите ще се види дали вашата смотана партийка е „отгоре - над всички“! Ще видим каква програма за управление ще изкарате, какви предизборни митинги ще направите, каква коалиционна политика ще имате! Държавата да не е „Шоуто на Слави“, че да вдигате надписи „Аплаузи“ и да чакате опулената публика да ви ръкопляска? Тепърва ще ядете дървото и по телевизионните студия, и по площадите, и в избирателните секции – вашата надута, безцеремонна наглост не ви е спечелила толкова електорат, колкото си мислите!
08.10.2020 17:24 / Отговор
кесо Когато някой селски идиот почне да се взима насериозно наистина става забавно. Е, най-вече за самия селски идиот де. Щот ролята бързо се изтърква и той става досаден за околните. Но идиота за това е и идиот!
08.10.2020 17:29 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети