Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тошко Йорданов обясни за снимката: Не, мамини сладки, случайно е

Политика

Тошко Йорданов обясни за снимката: Не, мамини сладки, случайно е

Тошко Йорданов обясни за снимката: Не, мамини сладки, случайно е - Tribune.bg
Снимка:

Просто случаен момент, заснет под случаен ъгъл, заяви председателят на ПГ на ИТН

Снимката от коалиционния съвет на управляващото мнозинство през последните два дни предизвика много въпроси и интерпретации. Мнозина съзряха в нея неприличен жест, придружен с ехидна усмивка от Тошко Йорданов – председател на парламентарната група на „Има такъв народ“. Самият той изпрати позиция до медиите, в която обяснява, че не показва среден пръст.

Ето и пълния текст на позицията:

„От неделя вечерта се забавлявам с волните интерпретации на група жълти сайтове и тролчета в нета по темата с една снимка от коалиционния съвет в МС. Снимка, която породи в постните им душици въпроса - „Показал ли съм, аджеба, среден пръст или не?“.

Айде, това да го дъвчат жълтурите е нормално, те това работят, да пишат глупости. Но днес и бившите ми колеги в bTV сериозно започнаха да задават този въпрос, вероятно с надеждата да сменят слогана си от „всички гледни точки“ на „всички жълто-кафяви гледни точки“.

Та да отговоря на душевните им драми.

Не, мамини сладки, не съм направил жест, а или съм си пипнал слепоочието, или съм се бил подпрял, или нещо такова. Просто случаен момент, заснет под случаен ъгъл. Пет стотни след това или 30 градуса встрани… и това нямаше да е така на тази снимка. Случайно е.

Но! Ако ви се привиждат … знаете какво, то жал ми е за начина по който гледате на света. Толкова по темата!“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (20)

Мамин Тошко-Африкански... Недей да срамиш Африка...
05.04.2022 11:22 / Отговор
Жизел Каракютукова Чалгарите така последователно, методично и стръвно се настаняват и наместват във властта, искат на живот и смърт БНБ, а и БНТ им се полагала, че изглеждат паникьосани от......изчегъртване, което, да си го кажем правичката, е неизбежно!
Това, което имаме като управление, както би казал Цецо, е срам, позор, резил и козунаци по 50 лева!
05.04.2022 14:37
Татулова Било "просто случаен момент", обяснява противното същество от ИТН, но ако го беше направил Борисов, щяха поне 695 пъти да го завъртят из медиите и бая медийни гризачи за нула време щяха да вдигнат втори етаж на третата вила!
Социалният експеримент, осъществен с медийно-пропагандно-чалгарски средства е на път да приключи около 5-6%, но това е само началото на края! Понякога е добре на власт да се повъртят като стриптизьорки на пилон самозабравили се некадърници, понеже можем да им скроим шапката докато им гледаме задниците! Това, дето целият им умствен багаж се побира в портфейла е повече от ясно!
За "хората", както обича да казва Манолова, остава отворен въпроса как допуснахме подобен урод, наречен четворна коалиция, да ни управлява? Червени носталгици, градски лумпени, телекомбайнери и либерал-мошеници?
05.04.2022 12:37 / Отговор
Джедай Тотю Тошко, само гледай да не те срещне някой мамин сладък като мен, че тогава така ще се обезлайниш, че ще ти потече из крачолите!
05.04.2022 12:58 / Отговор
Karabas Barabas Ами не, нищо случайно няма нито в жеста, нито в обяснението му след това! Само изразът „мамини сладки“ е достатъчен, за да видим тежките симптоми на един чудовищен комплекс за малоценност, който въпросният Тошко носи като охлюв на гърба си! Докопал се, с помощта на машинките на Мадуро, до парламента на България, въпросният ямболски ямурлук ще се пръсне от тарикатска гордост – как е изработил другите – и им демонстрира отношението си към тях, демек духайте супата, ние сме важните, а вие сте тъпаците! То затова се и публикува точно тази снимка – за да ни се демонстрира колко са безнаказани и Тошко, и другите които доволно се хилят на жеста му! Вие си отговорете на въпроса дали и колко щеше да оцелее коалицията в друга държава от ЕС, ако от нейно заседание беше публикувана такава снимка!
05.04.2022 13:12 / Отговор
Фибата Повече от смущаващо е, че Тошето се изживява като майка, а не като тате, но ситуационно чалгарите може да са в транс-формация някаква, понеже оставането на власт е силно под въпрос! Само на риба мрена да не се правят, че тогава ще има як лобут!
05.04.2022 14:27
Бай Гроздан Не, тъп запъртък такъв, не е никак случайно това показване на среден пръст! Ако беше случайно, малоумниците срещу теб нямаше да се хилят така дебилски на един случаен жест! И съвсем не случайно скоро всички вие няма да сте там, в тази зала и в тази сграда!
05.04.2022 15:04
attropo За да няма място за *душевни драми* - цитирам ямболския маймунок от циганската маала,ще ТЕ успокоя - няма да те бия или *онождам*,може спокойно да си вървиш по улицата.Защото не мога да бия или *онождам* МАЙМУНА - все пак тя е животно.Затова *споко*,но пък веднага ще звъня на Общинска охрана за избягало ЖИВОТНО,разхождащо се на свобода по улиците!
05.04.2022 14:02 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети