Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тошко Йорданов: 25 човека на ИТН не влязоха в парламента, заради двойно гражданство

Политика

Тошко Йорданов: 25 човека на ИТН не влязоха в парламента, заради двойно гражданство

Тошко Йорданов: 25 човека на ИТН не влязоха в парламента, заради двойно гражданство - Tribune.bg
Снимка:

„Има ужасно много българи, които са изключително качествени и имат двойно гражданство. В повечето държави от ЕС това изобщо не стои като въпрос“. Това заяви председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов в кулоарите на Народното събрание по повод внесеният по-рано днес законопроект за промяна на конституцията, която да позволи българи с двойно гражданство да могат да стават депутати.

„Само да ви кажа, че при нас има около 25 човека – експерти, които са с двойно гражданство и които не са в парламента, защото този закон не го позволява и този закон не е добър, но ние го спазваме“, заяви Тошко Йорданов.

Припомняме, че именно хората на Слави Трифонов от ИТН бяха тези, които разкриха за двойното гражданство на икономическия министър Кирил Петков.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

ссс Какво ще рече, "в повечето държави в ЕС,не стоял въпроса с двойното гражданство"??Ами в останалите които стои въпроса,защо не ги споменаваш.Или според интереса,днес така утре онака?
Ако са ви такива експертите от чужбина,като сегашните които са в парламента,жална ни майка ако ни управлявате.
Освен това,ако някой толкова милее за България,да се откаже от другото гражданство,нали ще става БЪЛГАРСКИ депутат или министър???Или днес такъв,утре се крие от правосъдието в другата държава?!
26.08.2021 15:41 / Отговор
Киро Тия си мислят че са хванали Бога за м.дите
26.08.2021 16:13 / Отговор
attropo Защо ли не се учудвам - при положение,че в Парламента има *булонки*,*ямболски павияни*,*учиндолски ЧАЛГАРИ-ПРОСТАЦИ*,колко му е високо-ЕнтЕлигентните и много-Лъжещите да не се намърдат в него?И защо ли този представител на червеногъзите ни прародители - според Дарвин,си мисли,че пак ще бъде в Парламента и ще трябва да му слушаме псувните и словоблудствата?
26.08.2021 17:11 / Отговор
Аз Ами да тошко африкански
От АФРИКА
26.08.2021 18:50 / Отговор
Светла когато, за да угодят на днешния ден, в утрешния парламент наред с 25те депутата на ИТН с двойно гражданство влязат и 25 на ДПС с двойно такова, друга песен ще завият.....ама на, да чагъртим вся и всьо видиш ли...
26.08.2021 21:49 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати