Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тошко Йорданов: 25 човека на ИТН не влязоха в парламента, заради двойно гражданство

Политика

Тошко Йорданов: 25 човека на ИТН не влязоха в парламента, заради двойно гражданство

Снимка:

„Има ужасно много българи, които са изключително качествени и имат двойно гражданство. В повечето държави от ЕС това изобщо не стои като въпрос“. Това заяви председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов в кулоарите на Народното събрание по повод внесеният по-рано днес законопроект за промяна на конституцията, която да позволи българи с двойно гражданство да могат да стават депутати.

„Само да ви кажа, че при нас има около 25 човека – експерти, които са с двойно гражданство и които не са в парламента, защото този закон не го позволява и този закон не е добър, но ние го спазваме“, заяви Тошко Йорданов.

Припомняме, че именно хората на Слави Трифонов от ИТН бяха тези, които разкриха за двойното гражданство на икономическия министър Кирил Петков.  

 


Коментари (5)

ссс Какво ще рече, "в повечето държави в ЕС,не стоял въпроса с двойното гражданство"??Ами в останалите които стои въпроса,защо не ги споменаваш.Или според интереса,днес така утре онака?
Ако са ви такива експертите от чужбина,като сегашните които са в парламента,жална ни майка ако ни управлявате.
Освен това,ако някой толкова милее за България,да се откаже от другото гражданство,нали ще става БЪЛГАРСКИ депутат или министър???Или днес такъв,утре се крие от правосъдието в другата държава?!
26.08.2021 15:41 / Отговор
Киро Тия си мислят че са хванали Бога за м.дите
26.08.2021 16:13 / Отговор
attropo Защо ли не се учудвам - при положение,че в Парламента има *булонки*,*ямболски павияни*,*учиндолски ЧАЛГАРИ-ПРОСТАЦИ*,колко му е високо-ЕнтЕлигентните и много-Лъжещите да не се намърдат в него?И защо ли този представител на червеногъзите ни прародители - според Дарвин,си мисли,че пак ще бъде в Парламента и ще трябва да му слушаме псувните и словоблудствата?
26.08.2021 17:11 / Отговор
Аз Ами да тошко африкански
От АФРИКА
26.08.2021 18:50 / Отговор
Светла когато, за да угодят на днешния ден, в утрешния парламент наред с 25те депутата на ИТН с двойно гражданство влязат и 25 на ДПС с двойно такова, друга песен ще завият.....ама на, да чагъртим вся и всьо видиш ли...
26.08.2021 21:49 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още