Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тошко Йорданов със записано интервю по Нова телевизия: Няма никакво значение на колко избори ще ходим

Политика

Тошко Йорданов със записано интервю по Нова телевизия: Няма никакво значение на колко избори ще ходим

Тошко Йорданов със записано интервю по Нова телевизия: Няма никакво значение на колко избори ще ходим - Tribune.bg
Снимка:

Тошко Йорданов се появи по Нова телевизия, но с интервю на запис. Вместо да гостува на живо в сутрешния блок на медията, дясната ръка на Слави Трифонов заявил, че има пътуване и интервюто трябва да бъде на запис. Очевидно от медията са се съгласили и Виктор Николаев е разговарял с него предварително. До този момент подобно изключение се прави единствено за представител от ИТН, всички останали са давали своите интервюта на живо.

Йорданов споделя, че се надява да съберат необходимите гласове за съставяне на правителство. Проиграли били всички варианти за съставяне на правителство и вариант на миналия парламент не бил възможен, но щели да постъпят отговорно.

„Няма никакво значение дали ще има 4 или 5 избори, какво лошо има в това да се ходи на избори“, заяви Йорданов. Според тях не можело просто да се състави правителство, за да не се ходи на избори и допълни: „К’во ще направим ние няма да ви кажа сега“.

На въпрос, ако те имат възможност да съставят кабинет, Трифонов ли ще бъде премиер, Йорданов заяви, че ще заложат на експерт, а не на лидера на партията.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети