Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тошко Йорданов за журналист: В Крумова България щяха да липсват части от тялото на това момче

Политика

Тошко Йорданов за журналист: В Крумова България щяха да липсват части от тялото на това момче

Лапсус на Благой Цицелков очевидно предизвика желание в ИТН да режат части от тялото му

Скандални индиректни заплахи към журналист от страна на Тошко Йорданов от ИТН. Сценаристът на Слави се позова на Крумовите закони и обясни съвсем сериозно в ефир, че за лъжа се режели крайници.

„Една от националните телевизии изрече мазна лъжа в ефир – говоря за „Нова ТВ“. Техният журналист си позволи да излъже в обедната емисия без капка срам“, заяви Йорданов.

„Мазната лъжа“ се оказва, че ИТН заявили, че са готови да приемат подкрепа – включително ДПС и ГЕРБ.

„Я, го пуснете тоя хубавец пак... Ако бяхме в Крумова България за тази лъжа щяха да липсват части от тялото на това момче с микрофона“, казва назидателно Йорданов.

Самият Цицелков обяснява думите си в социалните мрежи. Оказва се, че без умисъл объркал двете парламентарни фракции с твърде дълги и не съвсем подходящи имена - „Има такъв народ“ и „Изправи се! Мутри вън!“.

„Става въпрос за неволна грешка по време на жива връзка в обедна емисия. По време на нея казвам „Има такъв народ” вместо „Изправи се! Мутри вън!”. От репортажа, излъчен малко по-късно, става ясно, че имам предвид „Изправи се! - Мутри вън!”, казва Цицелков.                                                                                                                                                     


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (45)

СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ........ ВАСИЛ ИЛИЕВ(ВИС1)..... АЛЕКСАНДЪР МАРИНОВ (МАЙСТОРА) (СЪВЕТНИК)...... РУМЕН РАДЕВ(ФИГУРАНТ НА ЧЕРЕПА).... .
РЕКЕТА ОТ 1993 Г. СЕ ЗАВЪРНА....!!!
ЛЕЙТЕНАНТИТЕ С БЕЛИ ЯКИЧКИ:ТОШКО АФРИКАНСКИ, МАРИЯ АЛ-КАПОНЕ, БАБИКЯН, ХАДЖИГЕНОВ, МАЯ МА, АТАНАС ГНОМ, ХР. БОЙКИКЕВ.......
14.04.2021 12:17 / Отговор
ГЕРБКП Този Тошко Афринакнски е много прост.... ще е верен последовател на съветската мутра Борисов.
14.04.2021 16:59
ДСБКП Този на снимката е същия като костоваците, лъжи, ментарджийство, кражби!!!
14.04.2021 19:25
Жана А Тошето сценаришчето или познат като (П*Я*K- прост ямболски kaтил) пcува в ефир кат каpyцар!!!!
https://youtu.be/iTkUfp4qmjw
14.04.2021 23:08
Надблюдател Това не бяха ли тия, които нон-стоп лъжеха ,че пандемията е измислена от управляващите, за да плащат хората? Какво ли щеше да им се случи в "Крумова България"?
Иначе изказването е за малоумник! Тези изглеждат "умни" само като се крият.
14.04.2021 12:17 / Отговор
attropo Все повече и повече простащини от учиндолските простаци!Най-много за ебеване са гласувалите за тях!
14.04.2021 12:26 / Отговор
Джедай Тотю Сценаристът Тошко плаши с рязане на крайници? Бедни ми Тошко, да ти кажа ли, че на теб никой няма да ти реже крайниците – тази пасмина със Слафчу и другите сценаристи сте толкова безпомощни, че ще напълните гащите само от един шамар, камо ли нещо по-сериозно! Кой ще те защити? Слафчу, дето едвам пристъпя или превтасалият Кулеков?
14.04.2021 12:38
Тартаковер " Самият Цицелков обяснява думите си в социалните мрежи. Оказва се, че без умисъл объркал двете парламентарни фракции с твърде дълги и не съвсем подходящи имена - „Има такъв народ“ и „Изправи се! Мутри вън! "
Интересното е защо толкова дълго не каза нищо, а започна да обяснява думите си в социалните мрежи след гневната реакция на Йорданов?
Освен това защо името на партията ИТН да е "дълго и не съвсем подходащо" ? А какво е на ГЕРБ, по-късо ли, по-подходящо ли след като Европейското Развитие на България завърши до последното място в Европа? При това след 11 години безконтролна власт във всички институции на държавата, след ураган от хвалби как непрекъснато печелят на избори...?
14.04.2021 12:37 / Отговор
Бай Гроздан Тараторчо, викаш, значи, „гневната реакция на Йорданов“, така ли? М? А да очакваме ли утре друга „гневна реакция“, ако хората излязат да протестират срещу правителство на Славчо, а Тошко заповяда на полицията да бие демонстрантите? Или ще се радваш от сърце? М?
14.04.2021 12:42
Геш Нещо за език на омразата да си чул? Чалгаджията ще го отнесе мъдрият български народ като багер цинкова кофа, ша знайш!
14.04.2021 13:10
тролоковер Говноед е името ти,не тартаковер.От 11 дола вода ще донесеш,само и само да оправдаеш всеки,който е против България и против истината!Папкай!
14.04.2021 13:55
до Бай Гроздан полицията няма да ги бие, а ще ги разчленява, по-конкретно - декапитира. Все пак - Крумова България.
14.04.2021 14:16
Руски шахматист онанист А не ги ли печелят?Печелят ги и още как!
14.04.2021 14:59
Таракане, Пак си нанизал една камара лъжи, със своя мазен начин да изкривяваш истината! Никога властта на Борисов не е била "безконтролна", а му е давана от българския избирател! При това че два пъти е подавал оставка. България и преди е била най-бедната в ЕС, само че дори и последна, Борисов пак я направи европейска държава!
И все се напъваш да забравиш ,какво наследство оставиха мародерите от Позитано, като бяхме стигнали 6-9 долара пенсии и заплати! А този невчесан малоумник ще започне скоро и за Сталин да мечтае ,или за Пол Пот? И такива евтини продажници като тебе веднага ще скочат на амбразурата да го защитават!
14.04.2021 12:55 / Отговор
attropo говньо,казвам ти пак - бегай при лиляво-пембените неокомунисти в *днеФникъ* - там има простор за такива лайномети като тебе!Тука такива като твойте *мисли* не минават!
14.04.2021 13:15
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети