Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тошо Тошев за делата на Нинова: Нелепица. Който не е прочел, ще прочете

Политика

Тошо Тошев за делата на Нинова: Нелепица. Който не е прочел, ще прочете

Тошо Тошев за делата на Нинова: Нелепица. Който не е прочел, ще прочете - Tribune.bg
Снимка:

Слави Трифонов може да бъде политик, смята Тошо Тошев

„Бих посъветвал Корнелия Нинова да не се захваща с това нещо – да съди журналисти. Не знам защо го прави. Мисля, че не само е грешка, а е нелепица. Не се съди журналист. Дори идеята, която е била заложена в публикацията, която не си е харесала, така я раздухва повече и който не я прочел, ще я прочете“. Така журналистът, писател и издател Тошо Тошев коментира пред БНР делата, които лидерът на БСП Корнелия Нинова заведе.

Нинова заведе дело срещу Калина Андролова. Причината – критични статуси, публикувани в профила ѝ във Фейсбук. Като компенсация Нинова иска 12 хиляди евро, съобщи преди време Андролова.

После пък стана ясно, че червената лидерка ще съди политолога доц. Татяна Буруджиева заради интервю пред ПловдивПрес.

Тошо Тошев коментира и амбициите на Слави Трифонов.

Журналистът не смята, че Слави Трифонов може да бъде политик: „Около него няма хора политици. Самият той не показва сериозно политическо поведение, дори в този решаващ момент. Ние не го чуваме, не го виждаме... Слави ми е като ядрото на Земята, знам, че съществува далече надолу, но никога не мисля за него. Какво може да ми даде партията на Слави Трифонов“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Тартаковер . "..Какво може да ми даде партията на Слави Трифонов“. ? -пита дъртия мръсник и явочник, доказаната ченгеджийска курва от миналото. Естесссствено нищо! ( с много букви с)). Никой няма намерение да дава нещо на старата курва, той достатъчно е дал сам на себе си, през помийния си живот. Вече никой нищо не може да му даде, не може да върне годините назад, за да му даде още възможности да твори мръсотия.
Сега нека очаква с трепет края на каналния си живот. Защото никой от нас днес не знае, дали някой някога няма да му потърси сметка за онова което "е творил" в многото години, които Съдбата му е подарила за да провери как ще се възползва от тях..!?
20.02.2021 15:19 / Отговор
Притеснен Ей, човек, олаби малко!
Ще вземеш да скъсаш някой вратен менискус с толкова пенявене!
Пък се замисли малко и за Славчо - той човека вече не може по малка нужда да отиде - я си го е извадил, я си му го лапнал...
Не бива тъй!
20.02.2021 15:45
Емил В една истинска демокрация всеки гражданин трябва да носи отговорност за своите действия, в това число и журналисти и политолози. Съветвам политиците да се консултират с юристи, преди да публикуват статии за всеки човек, тъй като е възможно в публичната среда да грейне някаква неистина или накърняваща човешкото достойнство новина. Отговорност за всеки, не само за водачи на МПС, лекари, проектанти, електротехници, строителни работници и т.н. Специално внимание и отговорност би следвало да носят хора от администрацията, управлението и правораздавателната система!
20.02.2021 15:54 / Отговор
Циник В щатите що народ се храни като съди джурналя и медии !
20.02.2021 17:41 / Отговор
Как ще е нелепица това че Нинова съди журналисти? Запорирали са им сметките - това е репресия! Ограничаване на гражданските права. Представете си на вас някой да ви запорира сметките заради изказано критично мнение! Има противозаконни действия като клевета и обида. Тя не ги съди за това. Има разпространение на фалшива информация, застрашаваща права и понякога живота на гражданите, което за съжаление и благодарение на комунистите все още не е наказуемо, защото това е основния им инструмент за въздействие. Нинова не ги съди за това. Тя ги съди за получено мравучкане и болки в лявото коляно от това, че някой критикува действията и като партиен лидер. Кой адвокат я измисли тази схема, кой съд позволяват подобно нещо, включително запор на сметки? Това не е посегателство срещу тези журналистки, а посегателство срещу обществото, а на заспалото общество не му светва сигналната лампа!
20.02.2021 20:17 / Отговор
Трифонов не може да бъде политик, но може да бъде хибридна патерица за дестабилизиране на държавата. И е.
20.02.2021 20:21 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати