Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. TrafficNews: Охрана подбира само удобни делегати на отчетно-изборна конференция на БСП в Пловдив

Политика

TrafficNews: Охрана подбира само удобни делегати на отчетно-изборна конференция на БСП в Пловдив

TrafficNews: Охрана подбира само удобни делегати на отчетно-изборна конференция на БСП в Пловдив - Tribune.bg
Снимка:

Легитимно избрани делегати от основни партийни организации на БСП в район „Централен” в Пловдив не бяха допуснати до районната отчетно-изборна конференция, предаде TrafficNews.

Входът на Голямата къща бе заварден от здрави момчета, които са наети, за да пускат само „правилните хора”. Работната група, спусната от „Позитано” 20 се готви да окупира постовете в район „Централен”  една шепа хора.

„Какви са тези охрани и здрави момчета пред централата? Така ли се работи в БСП и в държавата? Ние в тази манипулация няма да участваме!”, заяви Тодор Стоилов пред Калин Милчев и готвеният за нов председател на района Николай Иванов.

Със Стоилов бяха над 30 души, избрани за делегати от основните партийни организации, но незачетени от „Позитано” 20.

„Законно избрани делегати не бяха допуснати до конференцията. Сред тях и хората от най-голямата партийна организация с огромен интелектуален потенциал. За съжаление, вчера  мнозина ми съобщиха, че ще напуснат партията заради всичко това”, каза Стоилов. С него бе д-р Никола Ванков, който е председател на Младежкото обединение в БСП и зам.-председател на националното обединение.

„Не ме признаха за делегат, незнайно защо. Усещането тук е, че сме пред нощен клуб, а здрави охрани не ни допускат, защото нямаме години.  Аз съм от Клуба на медиците, което проведе своето заседание, като на него имаше представители и на работната група . Въпреки това нямаме делегати, а гласове трябваше да имат професори, доценти, лекари. Много хора се отчайват, виждайки какво се случва”, каза д-р Ванков.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БСП, охрана
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети