Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Три варианта за поста министър на околната среда и водите

Политика

Три варианта за поста министър на околната среда и водите

Три варианта за поста министър на околната среда и водите - Tribune.bg
Снимка:

Три работни варианта за поста министър на околната среда и водите са представени вече пред премиера Бойко Борисов от “Обединени патриоти”. Това потвърдиха пред “Труд” от управляващата коалиция. Две от предложенията са от ВМРО на вицепремиера Красимир Каракачанов, а едно от имената е от квотата на НФСБ с председател Валери Симеонов.

Все още нямаме решение, предстои да разговаряме с Валери Симеонов, заяви лаконично пред “Труд” вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов. Той отказа да коментира евентуалните номинации и последващи действия от страна на воеводите.

“Труд” научи, че от там с номинации за поста на Нено Димов са Искрен Веселинов, който в момента е съпредседател на ПГ на “Обединени патриоти” и председател на комисията по регионално развитие в Народното събрание, както и сегашният зам.-министър на екологичното министерство Николай Кънчев.

От своя страна НФСБ са предложили Борис Ячев, който е зам.-председател на ПГ на “Обединени патриоти” и председател на парламентарната комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси.
Знам, че ме спрягат за министър, но това на този етап са спекулации. Все още не све се събирали във формат ВМРО-НФСБ, а най-вероятно във вторник ще се състои и Коалиционния съвет при премиера.

Предложенията до министър-председателя са били направени още през почивните дни, като до провеждането на Коалиционния съвет между ГЕРБ и патриотите, който се очаква да е във вторник, ще бъдат обсъдени и експертни имена.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети