Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Трифонов към Нинова: Приличате ми на котарака Леополд от едно руско анимационно филмче

Политика

Трифонов към Нинова: Приличате ми на котарака Леополд от едно руско анимационно филмче

Трифонов към Нинова: Приличате ми на котарака Леополд от едно руско анимационно филмче - Tribune.bg
Снимка:

„Приличате ми на котарака Леополд от едно руско анимационно филмче, който казваше: „Ребята, давайте жить дружно!“ На вас няма нужда да ви го превеждам, но въпреки всичко ще ви го преведа: "Момчета, нека да живеем задружно".“ Това написа Слави Трифонов в обръщение към лидера на БСП, което публикува във Фейсбук.

По-рано днес Нинова съобщи, че БСП кани извънпарламентарни партии и неправителствени организации на разговори за общи действия за провеждане на честни избори на 4 април.
Сред поканените е и „Има такъв народ“ на Слави Трифонов.

„Госпожа Нинова щяла да ме покани да обсъждаме честността на предстоящите избори. Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов управлява от 2009 г. Вие имахте на разположение 11 години да направите много за честността на изборите, тъй като бяхте вътре в Парламента. Но вие не направихте нищо, защото сте част от статуквото“, обръща се Трифонов към Нинова.

И допълва:“Г-жо Нинова, мисля че ви е малко късно да бъдете котарака Леополд. Вие отдавна сте си избрали да бъдете от другата страна. С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката.“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

НАПИСАНОТО ОСТАВА................ СЛАВИ ТРИФОНОВ НАПИСА, ЧЕ С БСП СА ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ НА РЕКАТА.....
#БЪЛГАРИ, ПОМНЕТЕ....!
19.01.2021 19:29 / Отговор
Бай Гроздан Ха-ха, стрина Курна стана за смях и на кокошките в с. Учин дол, Плевенско, щом един оттам, дето продаваше мартеници пред ЦУМ, я направи на саздърма и пастърма – биволски, естествено!
19.01.2021 19:58 / Отговор
Мое ли некой да фане Трифонов и да удари с него Нинова или обратното? Какви са тези остри реплики, нали ще си управлявате в коалиция, за наше нещастие. Не е доволен, че му разваля прикритието толкова отрано.
19.01.2021 20:21 / Отговор
Мимето Точно така! На гражданите изборите им изглеждат нечестни тъкмо поради разните трикове след тях! Радан е класика в жанра!
19.01.2021 20:50
коментар Няма никакво значение кое име ще изречеш, нинова или трифонов!Ако ще и радев да изречеш си е все кочина!
20.01.2021 11:22
Надблюдател Добре, Трифонов говори, че 11 години Корнелия нищо не е направила за "честността" на изборите,а някой да е чул самият той какво ще прави? Или поведението на Фатмака Радев , вие ме изберете, пък после като се разработя.../ И ще цъфнат налъмите/!
19.01.2021 22:07 / Отговор
Трифонич Гответе за нови избори наесен...
20.01.2021 07:56 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати