Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Трифонов не бил разбран правилно, обясни се в нов коментар за РС Македония

Политика

Трифонов не бил разбран правилно, обясни се в нов коментар за РС Македония

Трифонов не бил разбран правилно, обясни се в нов коментар за РС Македония - Tribune.bg

Слави Трифонов не бил разбран правилно. Лидерът на „Има такъв народ“ пусна нов - пояснителен пост в социалната мрежа Фейсбук. Обяснението му идва часове след като публикацията му за РС Македония предизвика лавина от негативни коментари по негов адрес.

„Понеже има хора, които не четат правилно това, което съм написал, ще обясня специално за тези, които не четат текста, а само заглавията.“, подчертава Трифонов.

„Моето лично мнение като гражданин на България по отношение на допускането на Северна Македония за преговори за членство в ЕС е следното:

Към Република Северна Македония - вие задължително трябва да изпълнявате всички точки от Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество, който сте подписали с България, включително и всичко свързано с историята на България.

Северномакедонците трябва да признаят историческите си български корени. Това е безапелационно условие. То не подлежи на обсъждане.

И към нашите партньори от НАТО и ЕС - след като толкова държите ние да подкрепим Северна Македония за преговори за членство в ЕС - постъпете партньорски към нас, както искате ние да сме ви партньори - без визи за САЩ и веднага в Шенген.“, обяснява той.

„Мисля, че сега моето мнение като гражданин на България е повече от ясно.“, завършва Трифонов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати