Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Трифонов: Савов доведе Радостин Василев в ИТН, а той му даде 24 хиляди лева

Политика

Трифонов: Савов доведе Радостин Василев в ИТН, а той му даде 24 хиляди лева

Трифонов: Савов доведе Радостин Василев в ИТН, а той му даде 24 хиляди лева - Tribune.bg
Снимка:

„Радостин Василев е дал 24 хиляди лева на Крум Савов“, обяви Слави Трифонов в интервюто си пред Тошко Йорданов в телевизия 7/8. Бившият спортен журналист е получил сумата от ексспортния министър в кабинета на Кирил Петков в качеството му на съветник.

Лечева кани Кирил Петков и Асен Василев да видят договорите на Радостин Василев в ММС

Оказва се, че Радостин Василев е попаднал в редиците на ИТН благодарение на Савов, а Василев очевидно му се е отблагодарил за добрината, като го назначава за свой съветник в спортното министерство и му дава сумата от 24 хиляди лева.  

„Само да ти кажа, че Радостин Василев ни го доведе Крум Савов, който после получи 24 хиляди лева като сътрудник на Радостин. Това знаеше ли го?“, пита Йорданов шефа си.

На свой ред лидерът на ИТН потвърждава, че знае тази информация и е наясно с нея.

Радостин Василев не прави разлика мeжду Северен поток и Турски поток

„Но това са неща, които само доказват всичко, за което говорим. Най-трудно е с хората. Който казва „имам хора” да свърши каквото и да е, да знаеш, че те лъже! Няма хора! Много трудно. И от там идва проблемът, защото на теб не стига, че ти трябват хора с качества, но и с морал, а това вече е много сложно! На качества можем и да го докараме, но на морал е доста сложно!“, обобщава Трифонов.

Радостин Василев не прави разлика мeжду Северен поток и Турски поток

Припомняме, че след отказа на ИТН да участва в управляващата коалиция и да подкрепя правителството на Кирил Петков, Радостин Василев и още няколко депутати напуснаха партията на Слави Трифонов. Част от тях се вляха в редиците на ПП на изминалите избори, станаха депутати на Кирил Петков, а други бяха назначени за сътрудници. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети