Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Трифонов се разочарова от кампанията: Глупава и без изводи

Политика

Трифонов се разочарова от кампанията: Глупава и без изводи

Снимка:

„Идва края на една отвратителна и глупава предизборна кампания, от която избирателите едва ли могат да направят по-сериозни изводи за кого да гласуват на предстоящите избори. Моето мнение е, че нито голямата част от партиите са си направили сериозни изводи за своето поведение, нито медиите, нито социолозите, нито политолозите". Това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов във Фейсбук.

Той разкритикува опонентите си, че за пореден път повечето от „тези важни за изборите участници се вживяха в ролята си на безпогрешни рефери на предизборната ситуация".

„Затова ние участвахме в тази кампания, неучаствайки активно медийно. Полето за изява за нас са личните контакти и интернет, единственото напълно свободно пространство в сегашната медийна среда. Дали това е било успешен ход? Кой може да ми каже кое е успех в сегашната ситуация? Да си първи и да не можеш да съставиш правителство или да си последен и от теб да зависи съставянето на правителство. Имам предвид резултатите от последните избори, на които ние бяхме първи и не можахме да съставим правителство, а „Изправи се БГ! Ние идваме!“ бяха последни и от тях зависеше дали ще се състави правителство", казва още Трифонов.

И пита: „Така че – вие ми отговорете кое е успех".

Изтъква, че за него успех е да си последователен, да се държиш достойно и да поставяш обществените интереси над личните. Накрая напомня, че довечера във Фейсбук ще отговаря на въпроси, заедно с Ива Митева и Любомир Каримански.  


Топ новини

виж още

Актуална тема