Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Трифонов ще е депутат от Стара Загора, освобождава място във Варна

Политика

Трифонов ще е депутат от Стара Загора, освобождава място във Варна

Трифонов ще е депутат от Стара Загора, освобождава място във Варна - Tribune.bg
Снимка:

Слави Трифонов ще е депутат от Стара Загора, като освобождава място във Варна. Това желание е заявил пред ЦИК лидерът на "Има такъв народ", съобщава "24 часа".

За момента в неговата партия има най-много размествания при избраните за депутати, тъй като общо 11 души от тези, които са били в две листи, са заявили пред ЦИК от къде желаят да влязат в парламента.

Така Виктория Василева влиза от София - област и освобождава място в Кюстендил. Икономистът Любомир Каримански ще е депутат от Варна и освобождава място в Габрово. Имунологът проф. Андрей Чорбанов ще е депутат от 23 МИР в София, като освобождава място в Ямбол.

Сценаристите, които са част и от партийното ръководство, Ивайло Вълчев, Тошко Йорданов и Филип Станев ще са депутати от Бургас, Пловдив - град и от 25 МИР в София като освбождават места съответно в Ямбол, Пловдив - област и Хасково. Учителката Юлия Чортленева ще е депутат от Плевен, като така освобождава място в Кърджали.

Журналистът Станислав Балабанов влиза в НС от Пазарджик вместо от Ловеч, Георги Георгиев - от София - област вместо от Враца, а Драгомир Петров - от Разград вместо от Силистра.

От ДПС Йордан Цонев е заявил, че ще е депутат от Враца и освобождава място в Благоевград. Лидерът на партията Мустафа Карадайъ този път няма да влезе от Кърджали, а от Шумен, а Халил Летифов ще е депутат от Благоевград и освобождава място в Стара Загора.

Ивайло Мирчев от "Демократична България - обединение" е заявил, че иска да е депутат от 24 МИР  в София вместо от Бургас, а пулмологът Александър Симидчиев - от София - област вместо от 25-и МИР в София.

Избраните от два района имат срок до един ден от узнаването да заявят пред ЦИК от къде искат да са депутати. В неделя ЦИК трябва да обяви поименният списък на новите 240 народни представители.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Ники Ами нали уж се отказва да е депутат.
09.04.2021 20:26 / Отговор
МУТРАТА ТРИФОНОВ... СОЛТАШАК НА МУТРИТЕ ОТ ВИС И НА ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ .
ПЛАНЪТ Е ЯСЕН:.... СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО НА РУМЕН РАДЕВ И ПУТИН......
...... 100%............
НА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ИМ ДОЙДЕ УМА В ГЛАВИТЕ, АМА ПЪРВО ДА ИМ БРЪКНАТ В ДЖОБА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ......
09.04.2021 20:42
Ретроспекция Март 2017г.
"Проведоха едни напълно безсмислени парламентарни избори. Резултатът от тях практически възпроизвежда предишния парламент. Парламент, който не беше харесван от никого. Вчерашните избори са идеалното доказателство, че сегашната избирателна система е напълно изчерпана. Че единственото, което прави, е да възпроизвежда същите хора. Да възпроизвежда същите безсмислени политически комбинации."
Ако за две седмици вие не започнете работа по този въпрос, в началото на третата седмица аз ще дойда пред сградата на Народното събрание, за да си потърся гражданските права."
nova.bg/news/view/2017/03/27/177702/слави-трифонов-с-ултиматум-към-новия-парламент-заради-референдума/
09.04.2021 20:55 / Отговор
Ретроспекция Май 2017г.

"Нямам политически амбиции, имам граждански, заяви шоуменът"
„Срамувам се, че допуснахме да се получи така - шепа хора да се смятат за богоизбрани и да не се съобразяват със законния си началник – българския народ. Три милиона и половина гласуваха на Референдума. Два милиона и половина с положителен отговор. Като един от тези хора, извървях всички законови стъпки, въпреки пречките, за да се приеме решението на гласувалите на референдума. Но явно желанието за власт е по-силно. И от морала, и от законите. Затова аз отивам да си търся правата пред Парламента”
nova.bg/news/view/2017/05/04/181265/слави-трифонов-протестира-пред-парламента-заради-референдума-видеоснимки/
09.04.2021 20:56
Само питам... Славчо да не би да е проговорил, пък да не сме разбрали?! Или от уплаха езика му е залепнал за зъбите?!
09.04.2021 21:51 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети