Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цецка Бачкова: ДБ ще има кандидат-президентска двойка

Политика

Цецка Бачкова: ДБ ще има кандидат-президентска двойка

Цецка Бачкова: ДБ ще има кандидат-президентска двойка - Tribune.bg
Снимка:

„Демократична България“/ДБ/ ще има кандидат-президентска двойка, посочи пред БНТ Цецка Бачкова от ДБ. По думите й в момента се обсъждат кандидатури, водят се разговори, тъй като обединението е от три различни партии и трябва да има време за дебати.

„Макар и всички да са закъснели, дори и най-голямата политическа партия все още не е излъчила кандидат“, подчерта Бачкова. Тя отказа да коментира имена на този етап.

„Разбирам ентусиазма, когато си нов в политиката, ние тази грешка сме я правили много пъти, така е не можем да ограничим избора на тези хора, които са решили да влязат в политиката. Смятам обаче, че беше изпусната възможност да бъде излъчено мнозинство“, изтъкна Бачкова по повод отказа на „Продължаваме промяната“ за излъчване на общи листи. Тя призна, че не може да прецени почтеността на новия политически проект, тъй като още не е видяла хората, с които работи той. Според нея почтеността се оценява и във времето, и в изпитанията.

По повод кризата в туристическия бранш Бачкова увери, че много добре разбира проблемите на бизнеса.

„На всички ни се иска икономиката да работи и да няма ограничителни мерки. Беше една трудна година, вече втора такава върви, може би трябва да помислим като цяло за мерки за възстановяване на икономиката“, изтъкна Цецка Бачкова.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети