Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ЦИК: Готови сме за изборите

Политика

ЦИК: Готови сме за изборите

ЦИК: Готови сме за изборите - Tribune.bg
Снимка:

Надяваме се, че ще има подобрение в процеса на отчитане на резултатите, каза Александър Андреев

ЦИК е готова за провеждането на местния вот в неделя, увери говорителят на комисията Александър Андреев пред БНТ. Там, където са необходими последни указания да бъдат дадени или съответно да бъдат предприети някакви мерки за осигуряването и обезпечаването на нормалното протичане на изборния ден, в момента се дават, каза той.

Проведеното от нас обучение е протекло нормално, при силна завишена активност от страна на членовете на секционните избирателни комисии. Били са разяснени основно попълването на протокола, както и основните моменти в нашите методически указания по отношение на провеждането на изборния ден, необходимите решения, които секционната избирателна комисия трябва да вземе, каза Андреев.

"Надяваме се, че с всички мерки, които бяха предприети, и допълнителното възнаграждение, което беше осигурено на членовете на секционните избирателни комисии, този път ще има подобряване в този процес по отчитането на резултатите и попълването на протоколите. Разбира се, анализът и оценките ще ги правим след изборите", каза още Андреев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати